Naďa Konvalinková: KOLAPS PO DIETĚ a záchrana od známé lékařky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Naďa Konvalinková: KOLAPS PO DIETĚ a záchrana od známé lékařky

Naďa Konvalinková
Naďa Konvalinková (Foto Aha! – Martin Hykl, ČRo, ara)

Že jsou drastické diety nezdravé, ví i malé dítě. Pro člověka, který touží po redukci kilogramů, ale obvykle neexistují žádné překážky. Naďa Konvalinková (71) by mohla vyprávět. Po jedné z nich totiž málem zkolabovala. 

Herečka známá předevšm z pohádek nikdy nepatřila mezi ťintítka, zaoblené tvary se u nich dědí jako rodinné stříbro. Když už ale měla při své výšce 104 kilogramů, za což vděčila pouze jednomu vydatnému jídlu denně a čokoládě, kterou miluje, rozhodla se zakročit. Diet vyzkoušela mnoho, včetně skutečných extrémů. Nikdy ale nezapomene na takzvanou Brr dietu. 

Naďa Konvalinková o předpovězené nehodě s Květou Fialovou

Video se připravuje ...

„Spočívá v tom, že si po každém jídle musíte na půl hodiny lehnout do ledové vody. Zvládla jsem to ale pouze jednou. Udělalo se mi zle, bušilo mi srdce a musela jsem to přerušit. Dost jsem hazardovala. Měla jsem strach, jestli z toho nebudu mít ledviny v čudu. Ale zase jsem si říkala, že jsem možná zhubla,“ prozradila v jednom rozhovoru pro Český rozhlas.

Váhu si nyní udržuje na optimu přesně podle potřeb jejího těla. S tím jí pomáhá známá dietoložka Kateřina Cajthamlová„Mám přesné váhy, kolik čeho sním, a mám přesně napsané suroviny, které sním a které se nedoporučují. Vím, že sladké si můžu nahradit tyčinkami z ovesných vloček s ovocem. Tučné věci už si nekupuji. Důležitý je ale také pravidelný pohyb, obyčejná chůze,“ doporučila na závěr Konvalinková.

Naďa Konvalinková: Proč je důležité koukat na pohádky?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.