Vzpomínky Nadi Konvalinkové: Léta v dětském domově! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vzpomínky Nadi Konvalinkové: Léta v dětském domově!

Naďa Konvalinková
Naďa Konvalinková (Svět motorů/Jiří Káš)

Dostala nabídku, jaká se neodmítá! Herečka Naďa Konvalinková (71) prozradila, že začíná pracovat na nové knize, v níž zavzpomíná na život v dětském domově, ale ve které nebudou chybět ani veselé historky nejen z natáčení!

Vydavatelství, které za projektem stojí, se už výsledku nemůže dočkat! „Knihu píšu s Patrikem Rozehnalem, který už vydal biografii Pepíčkovi Dvořákovi. Teď dáváme dohromady, jakou formou by to mělo být napsáno a co všechno bych tam chtěla sdělit,“ prozradila Konvalinková, která kromě soužití s hercem Odřichem Kaiserem (67) neměla snadné ani dospívání. Vyrůstala totiž nějakou dobu se svojí sestrou v dětském domově.

Naďa Konvalinková: Proč je důležité koukat na pohádky?

Video se připravuje ...

„To bylo jedno období mého života, ale posléze následoval dlouhej a spokojenej život, takže spíš bych si tu knihu představovala jako návrat do dětství a míst, kde jsme se sestrou vyrůstaly. Chtěla bych ty vzpomínky oživit, navštívit dům, kam jsme jezdily za babičkou, a tak dále. Budou tam samozřejmě ale i veselé historky, které se mi během života přihodily,“ láká čtenáře herečka na dílo, jež by ráda vydala ještě letos.

Naďa Konvalinková o předpovězené nehodě s Květou Fialovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.