Konvalinková měla poslechnout: Drsné varování před Kaiserem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Konvalinková měla poslechnout: Drsné varování před Kaiserem

V dobách, kdy ještě tvořili pár
V dobách, kdy ještě tvořili pár (Foto: Aha! - Roman Souček, David Kundrát, koláž Ahaonline.cz)

Herečka Naďa Konvalinková (71) se před lety bláznivě zamilovala do Oldřicha Kaisera (67). Randili spolu, a i když to s ním neměla jednoduché, dávala mu další a další šance. Přitom její dobrá kamarádka, herečka Květa Fialová (†88), ji před ním varovala na samotném začátku.

Naďa s Oldřichem se vzali roku 1980 a o jejich bouřlivém vztahu by se daly psát romány. Konvalinkovou nejvíce trápilo to, že měl Kaiser problémy s alkoholem. Pojil je sice stejný smysl pro humor a láska, ale to holt někdy nestačí. Rozvedli se v roce 2004 a herečka se před lety svěřila s tím, že kdyby mohla vrátit čas, nejspíš už by si Oldřicha za manžela nevzala.  „Asi bych si vedle sebe představovala někoho, kdo by byl víc nade mnou. Někoho moudřejšího a někoho laskavě chápajícího, než abych já byla pořád ta neuvěřitelně a nekonečně chápavá,“ pronesla tehdy pro časopis Sedmička.

Naďa Konvalinková: Proč je důležité koukat na pohádky?

Video se připravuje ...

Přitom by stačilo, kdyby naslouchala své dobré kamarádce Květě Fialové. „Vždycky jsem dokázala lidi odhadnout. Když mi přivedla poprvé představit Kaisera, se kterým začala chodit, hned jsem tušila, že to s ním nebude mít v životě lehké a varovala jsem ji, ať ho raději pustí k vodě. Bohužel si nedala říct,“ svěřila se ještě za svého života Květa pro web ženy.prima.cz.

Naďa Konvalinková o předpovězené nehodě s Květou Fialovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.