Bolavé léto Nadi Konvalinkové: Skončila v lázních! Kvůli koleni... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bolavé léto Nadi Konvalinkové: Skončila v lázních! Kvůli koleni...

Premiéra filmu Buď chlap: Naďa Konvalinková
Premiéra filmu Buď chlap: Naďa Konvalinková (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER)

Většina lidí jezdí v létě k moři, herečka Naďa Konvalinková (72) zvolila jinou destinaci. Musela do lázní, trápí ji totiž bolavé koleno.

Na hvězdu filmu Adéla ještě nevečeřela to práskla její kamarádka Libuše Švormová (88). „Naďa má špatné koleno, takže je v lázních a my jsme jí tam s manželem navštívili,“ prozradila herečka ve vysílání ČRo Dvojka. „Máme to tam obě moc rády, jsou to krásné lázně,“ dodala hvězda seriálů Kukačky a Slunečná, která se v posledních letech objevuje před kamerou méně. Naposledy jsme ji letos na jaře mohli vidět ve filmu Buď chlap! Sama Konvalinková na dotazy Aha! k pobytu v lázních do uzávěrky tohoto vydání nereagovala. Podle svých blízkých má ale herečka bolesti obou kolen, jedno jí ale dělá větší problémy. Právě v něm se měla národem oblíbené herečce naplno rozjet artróza kloubu. V Luhačovicích se jí snaží od problémů ulevit, ačkoliv se největší lázně na Moravě spíše soustředí na nemoci dýchacího ústrojí, trávení a obezitu.

Naďa Konvalinková: Proč je důležité koukat na pohádky?

Video se připravuje ...

Potkali se v cukrárně!

„Dnes v Luhačovicích opět krásně a koho že nepotkáme v cukrárně. Libuška Švormová a Naďa Konvalinková!“ zaradoval se hudebník Václav Hudeček (71) a hned se společně s manželkou Evou (73) a oběma herečkami nechali společně zvěčnit. Snímek pak Hudeček i s komentářem uveřejnil na svém Facebooku.

Meditace na Slovensku

Před časem Naďa podstoupila na Slovensku patnáctidenní budhistickou meditaci. „Není jednoduchá, ale zhruba v polovině pobytu se i stalo, že jsem se dostala nad sebe. Viděla jsem se shora. Zkoušela jsem ten zážitek zopakovat, ale láma mi vysvětlil, že když něco chceš, tak to nepřijde. Musí se to stát samo,“ prozradila poté.

Holky na víně: Veronika Arichteva

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
25. 8. 2023 • 10:17

Žádný pohyb,hodně jídla, kila navíc. Pak světe div se ,klouby odchází. A co to stojí peněz(pojišťovny ), jen kvůli vlastní pohodlnosti .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.