Temné dědictví po Kaiserovi? Dcera v péči odborníků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Temné dědictví po Kaiserovi? Dcera v péči odborníků!

Být potomkem slavných rodičů může být darem i prokletím. Na jednu stranu má člověk jednodušší cestu k popularitě, když ale netouží po slávě a nechce mít díky rodičům vyšlapanou cestičku, prosadit se sám za sebe je mnohdy velmi náročné. Své o tom ví i dcera Oldřicha Kaisera (67) a Nadi Konvalinkové (71). Ta bohužel přeci jen v otcových šlépějích šla – propadla totiž alkoholu.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lekno
29. 03. 2023 21:25

Skutečně, proč je herec na řetězu ? No možná proto, aby ho náhodou nenapadlo projevit zatím povolený občanský odpor a s platným občanským průkazem povoleně utéct, kam ho nohy povedou.. Ten jejich vztah mi hned na začátku připomínal tanec prince s princeznou Droběnou na zámku, když tam právě nebyla Popelka. Vypadá, že si ho tato nepřehlédnutelná paní odchytila podobně, jako Droběnka prince. Zjevné, jen tak ho nepustí - o čemž svědčí i řetěz, kromě jiného..

lekno
29. 03. 2023 21:33

A co následovalo po hodině tance ? Přece chvilka konverzace : - „Výsosti, rozhodla jsem se, že mě požádate o ruku. Souhlasíte ?“ - „Nikoli, krásná komteso. Ctím váš starodávný rod a kořím se vaší nevýslovné kráse, ale mé srdce patří navždy už jen skleničce vody.“ Jelikož komtesu hrdinný projev muže nezbrdil, akorát ještě více povzbudil k činu a princátko pak reagovalo totálně submisivně - od prince z pohádky kapku odlišně, nemohlo čekat, že skončí u Popelky, jako v té pohádce. Hodí se teď už jen zmínit poslední, co zahoukala Rozárka, letící kolem – „Já vím Oldřichu, já vím. Pohádka to není,jasný pane.“

lekno
30. 03. 2023 11:15

Oprava : ..nezbrzdil..
Ono to vidno – "komtesu" jen tak něco nezbrzdí a pan Oldřich už vůbec.. Já jsem žasla, když jsem poprvé spatřila jeho novou paní. Vidím, že jsem dlouho neznala dnes již vytříbený vkus tohoto jemného muže.

AHel
27. 03. 2023 15:08

Oba rodiče herci, na dítě nemají čas a to ještě jen jedno, tak ať se nediví, že je k ničemu, holky je mi líto, kdyby vyrostla jinde byla by asi normální. Skoro všichni jedináčkové to mají těžké ale těch herců dvojnásob. Nevím, proč děti herců chtějí být také komedianti, asi je to nejlehčí způsob obživy...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.