Bohdalová svědkyní tajemného úkazu! Jenže to bude stát »ranec« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bohdalová svědkyní tajemného úkazu! Jenže to bude stát »ranec«

Herečka Jiřina Bohdalová
Herečka Jiřina Bohdalová (Martin Hykl)

Muzikál Láska nebeská z hitů Waldemara Matušky (†76) má mít premiéru až v září, přesto už se odehrálo šest generálek. Na tu poslední se přišla podívat i Jiřina Bohdalová (89). A pražské Divadlo Broadway si z velké herečky sedlo tak »na zadek«, že se mu zarazila točna.

K tajemnému úkazu došlo bohužel přesně ve chvíli, kdy se Bohdalka pohodlně usadila do hlediště. „Tak tohle se nám za dvacet let ještě nikdy nestalo. Už tu byl opravář, je to prý chyba softwaru a opravovat se to bude minimálně tři dny,“ řekl deníku Aha! producent Oldřich Lichtenberg (57). „No, to určitě způsobila úcta k Jiřince. Ta legrace mě přijde minimálně na sto tisíc,“ pokrčil rameny.

Konvalinková nezpívá

Kvůli covidu bylo do hlediště pozváno jen pár lidí. Krom Bohdalové to byla ještě Helena Vondráčková (73), která zastupovala Olgu Matuškovou (72) žijící na Floridě. „Helena má moji plnou důvěru. Když řekne, že by se to Waldovi líbilo, tak to musí být dobrý. Pevně věřím, že na premiéru dorazím,“ svěřila Aha! vdova po legendárním zpěvákovi. Nadšen byl i Karel Vágner (78), jehož syn Pepa (30) dostal v muzikálu velkou roli. Do hlediště se na chvíli usadila i Naďa Konvalinková (69). Má sice v muzikálu obrovskou činoherní roli, kvůli rozbité točně se ale odehrávaly jen fragmenty, takže měla čas i z jeviště sejít dolů.

Show Jana Krause: Bohdalka miluje vaječňák a skutečný smích publika

Video se připravuje ...

Vše zachraňoval Zelenka

Mezi jednotlivými fragmenty děj odvypravoval režisér a scenárista muzikálu Zdeněk Zelenka (66), kterému nakonec také všichni sklonili poklonu. V závěru generálky všichni skončili u producenta v kanceláři na skleničce. „Nedokážu si představit, že by se nám točna pokazila ve chvíli, kdybychom měli plné hlediště,“ hrozil se Lichtenberg. Mezi divadelníky ale platí nepsané pravidlo – čím horší generálka, tím úspěšnější premiéra... A dle toho by měl »Lásku« čekat úspěch přímo nebeský!

Jiřina Bohdalová: Novoroční zdravice pro čtenáře její knížky Vždycky upřímná!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.