Podivný pakt Bohdalové a Mareše: Mají tohle zapotřebí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Podivný pakt Bohdalové a Mareše: Mají tohle zapotřebí?

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (David Malík)

Jeden z nejoblíbenějších moderátorů Česka a zároveň nejvlivnějších influencerů si nejspíš na nedostatek financí stěžovat nemůže. Přesto neodmítne žádnou příležitost, jak je namnožit. I za tu cenu, že se v jisté kampani spojí s nejoblíbenější herečkou Česka Jiřinou Bohdalovou (89). Jenže výsledek je trochu za hranicí vtipu i vkusu.

„Na návštěvě u legendy,“ okomentoval Leoš Mareš (44) příspěvek na svém Instagram podle webu Expres.cz. „Právě jsem přijel z chalupy Jiřiny Bohdalové, která je mimochodem stejný ročník narození jako moje babička,“ doplnil pak. Proč se za ní vydal?

Jiřina Bohdalová: Novoroční zdravice pro čtenáře její knížky Vždycky upřímná!

Video se připravuje ...

Proto, aby co nejlépe promoval své placené partnerství s jedním supermarketovým řetězcem. Legendární herečka mu totiž ve svém hájemství názorně předvedla, co jí při nákupech nejvíce táhne. Je to stejné jako v případě většiny Čechů – slevy! „Tak já kroužkuju,“ netajila se herečka ve videu moderátora a následně ukázala, jak s fixem a letákem osobně naloží, aby nezapomněla na nic důležitého při silvestrovském nákupu. Ale přitom nezaplatila více, než musela. Bude se moderátor inspirovat? Popravdě: Představa Mareše, jak v jednom ze svých luxusních vozů jede na nákup levného ďábelského salátu a stolního vína, je jen těžko uvěřitelná. Ale snaha se cení. Nebo ne?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.