Trpký odchod od milionáře? Marešova ex Faltýnová je zpět | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Trpký odchod od milionáře? Marešova ex Faltýnová je zpět

Petra Faltýnová s miliardářským snoubencem Davidem. To už je prý minulost.
Petra Faltýnová s miliardářským snoubencem Davidem. To už je prý minulost. (Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

Samotnou, v teplácích a bez líčidel. Právě tak načapala redakce webu Expres.cz bývalou a nezkrotnou lásku Leoše Mareše (44) Petru Faltýnovou (42). Znamená to, že snový život v Miami po boku bohatého muže je opět ten tam?

Když redaktoři uvedeného portálu zazvonili u dveří bývalé modelky, domů je prý nepustila. Ozvala se jen z domácího telefonu. „Mám tu vážně nemocnou maminku, která nedávno podstoupila těžkou operaci srdce, tak se omlouvám, že vás nepozvu dál,“ řekla prý bývalá miss, která se více než dva roky v Česku údajně neukázala.

Petra Faltýnová: Po rozchodu s Marešem jsem víc v pohodě!

Video se připravuje ...

Na dotaz, proč je zpět, zareagovala podle uvedeného zdroje trochu vyhýbavě: „Nikdy jsem netvrdila, že budu v Miami nastálo. Mám tam byt, ale tady mám taky dům a rodinu. Jak jsem říkala, vrátila jsem se kvůli nemocné mamince, která potřebuje moji neustálou péči,“ zopakovala Faltýnová.

Rozchod s movitým milionářem taktéž nepotvrdila: „Kdo vám to říkal? Pochybuji, že vám to řekla nějaká má blízká kamarádka. Ponechám to bez komentáře, nechci se k Davidovi vyjadřovat,“ uvedla prý neurčitě. Její kamarádka ovšem redakci sdělila jinou verzi příběhu. „„Petra se s Davidem rozešla. Říkala mi to v létě. Prý to byl dost divoký vztah. Rozcházeli se neustále, ale teď je to prý definitivní,“ prozradila Expresu.

Petra Faltýnová: Nový milenec miliardář po ní chce dítě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
amej
23. 11. 2020 • 09:46

Ono to s tou Petrou také nebude jednoduché. A ani nějaká velká krasavice to není.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.