Trapas Petra Čecha: Potupilo ho dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Trapas Petra Čecha: Potupilo ho dítě!

Petr Čech
Petr Čech (Blesk:Jméno fotografa)

„Vždyť by to mohl být tvůj otec!“ Větu, kterou často slýchávají dámy, jež mají staršího partnera, už zná i fotbalista Dane Scarlett (16). Pokořil »tátu« Petra Čecha (38)!

Zkušený gólman se v pondělí po 565 dnech postavil do fotbalové brány místo unavené jedničky rezervy Chelsea Bergströma. Během 17 minut dostal od mladíků Tottenhamu už dva fíky, přičemž ten druhý dal právě kluk, který při podpisu první Čechovy smlouvy na Stamford Bridge ještě nosil plínky! Střelec Scarlett se totiž narodil jen necelé čtyři měsíce předtím, než sportovní šéf »Blues« v červenci 2004 přestoupil z Rennes do Londýna.

Když ale při zápase viděl, jak o 22 let starší Petr špatně vyběhl na centr, nezalekl se ho, a potupně ho hlavičkou přeloboval! Naposled se však smál »Čechíno«. Jeho návrat skončil výhrou 3:2. „Prvních dvacet minut mi chyběl zápasový rytmus, pak jsem se už cítil v pohodě. Užil jsem si to,“ zářil Čech, který je zapsán i na soupisce áčka Chelsea pro anglickou ligu. Že by se ukázal i tam? „V plánu to není,“ řekl. Zatím...

Sportovci na sítích: Karlos na šlágru kola, Čech bubnuje v klipu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.