Černá vdova Scarlett Johanssonová: Druhé bejby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Černá vdova Scarlett Johanssonová: Druhé bejby!

S manželem Colinem Jostem.
S manželem Colinem Jostem. (Profimedia.cz, Instagram)

Se 165 miliony dolary (cca 3,6 miliardy korun) jí patří status nejmajetnější herečky planety. Její život ale teď bude ještě bohatší – Scarlett Johanssonová (36), známá jako superhrdinka Černá vdova z Avengers, potvrdila, že čeká miminko!

Přesněji řečeno to práskl její manžel, komik Colin Jost (39). „Čekáme dítě a je to vzrušující,“ přiznal, že zvěsti z července byly skutečně pravdivé. Scarlett už má dcerku Rose (6) z předchozího manželství s francouzským novinářem Romainem Dauriacem (39).

Oficiální trailer k filmu Ghost In The Shell

Video se připravuje ...

Do supehrdinského oblečku by se už s pupíkem nenapasovala. Rolí Černé vdovy se zapsala do srdcí fanoušků. S manželem Colinem Jostem.

Odsává mléko i na place!

Život maminky a herečky se dá skloubit jen těžko, ale jste-li Wonder Woman jako Gal Gadotová (36), zvládnete to »levou zadní«. Odsávat mateřské mléko pro svoji dvouměsíční dcerku Daniellu (v pořadí už její třetí po 9leté Almě a 4leté Maye) zvládá i během líčení před natáčením!

A superhrdinka do třetice

Také Zoe Saldanaová (43, Avatar, Strážci Galaxie) má doma tři potomky ve věku od čtyř do šesti let, a tak není divu, že od role maminky potřebuje občas oraz. Na Sardinii si užívala slunce po boku manžela doslova v celé své kráse...

Trailer k filmu Black Widow

Video se připravuje ...



Přečtěte si
koliaska
7. 3. 2023 • 01:01

A tak proč ne, přeju jí to. Zrovna Scarlett mám hodně ráda. Do mého hledáčku se dostala právě díky zmíněným Avengerům, ale musím uznat, že i v ostatních Marvelovkách a nejen v nich byla skvělá. Jen tak mimochodem, kdyby se někdo o ní chtěl dočíst trochu víc, můžu doporučit třeba tuto stránku - http­s://fil­mozrou­ti.cz­/herec­/8604-scarlett-johansson/

jarypadlo
20. 8. 2021 • 00:38

Miluju debilangličtinu zdejších pisálků.Takové BEJBY je fakt hezká ukázka.A miluju i nové foneticky přepsané výrazy i novotvary.Taková LÍDRYNĚ to je asi ženský rod od 'TAHOUN' tzn TAHOUNA,anebo ženský rod od 'VEDOUCÍ' tedy 'VEDOUCÍNĚ'.To se zase redaktoři Ejhey ukázali!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.