Dusno v Prostřenu! Postelový test u »kolouška« a hmyz na talíři | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dusno v Prostřenu! Postelový test u »kolouška« a hmyz na talíři

Prostřeno tentokrát z Jihomoravského kraje.
Prostřeno tentokrát z Jihomoravského kraje. (Foto FTV Prima)

V příštím týdnu se bude vařit v Jihomoravském kraji. A bude na co se dívat. Pondělní hostitel, mladý tatínek Adam, se bude snažit, ale moc platné mu to nebude. V salátu Caprese bude přebývat balsamico, také si budou hosté stěžovat na velké porce. A všichni se dozví, kdo nejí vepřové. Je to velká komplikace, zvlášť v situaci, kdy úkolem týdne je příprava pokrmu ze škvarků. Největším komentátorem všeho se postupně stává Radek. A ve vzduchu je cítit zklamání, protože ani vývarem Adam neoslnil…

V úterý vaří Jakub. A přesolí. Ovšem Radek stále rýpe. Nebojí se říci, že mu nechutná. Jenže je to zdvořilé? Jakub získá přezdívku koloušek a jedna z návštěvnic dokonce vyzkouší jeho postel…. Jak tohle dopadne… Jakub vaří vepřovou na smetaně, zklame ale kupovaným knedlíkem. Za to poletí body dolů. Také za suché maso. To nedopadne dobře.

Radek se poptá, kdo ví, jak rostou piniová semínka. Bude to někdo z hostů vědět? Že se jedná o borovicová semínka….

Ve středu u Nikol se bude ochutnávat hmyz. A Jakub s tím bude mít největší problém. Jak takoví červi chutnají a dá si Jakub nakonec alespoň sousto? Nikol se přizná, že bydlí s přítelkyní, ostatní kvitují, že je spokojená. A vůbec nikdo nechápe, že pracuje ve fabrice, která vyrábí těžká lana…

Ve čtvrtek vaří Kateřina. A Radek dostane housenku na cheesecake. Myla ovoce Kateřina před samotným servírováním, nebo ne? A bude chtít Radek náhradní porci? Při šmejdění zjistí hosté, že Kateřina se ráda vídá s Ultras. Hokejovými Ultras. Radkovi to vyrazí dech. Nechápe a prý by takový typ holky nikdy nevyhledával.

V pátek vaří Radek a je otázka, jestli mu všichni vrátí jeho kritiku. Adam chválí, Jakub kritizuje. Adam dostane kuřecí steak, přesto mu vadí množství bylinek na něm. Radek se zkrátka nezavděčí.

A máme nové slůvku do slovníku Prostřeno. Místo demi glace(vysl. Demi glas) vyslovují soutěžící demi glejc.

…. To a mnohem víc už v pondělí v 17.50 na Primě.

Video s akutálního kuchařského klání zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jarypadlo
20. 8. 2021 • 00:29

Dusno v ProstřenU napsali QíQé Ahu nebo Aze?Jak se skloňuje Aha ??? A podle jakého vzoru?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.