Konečně se zadařilo? Slova o těhotenství Marešové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Konečně se zadařilo? Slova o těhotenství Marešové!

Leoš Mareš s Monikou září štěstím.
Leoš Mareš s Monikou září štěstím. (Foto: Instagram.com)

Vzhledem k tomu, že patří mezi nejoblíbenější páry Česka, by mnoho fanoušků přálo Leošovi Marešovi a jeho ženě jejich společného potomka. Na sociální síti Monika několikrát sama napsala, že se miminku se slavným moderátorem nebrání a tak si fanynky myslí, že se pár už nějakou tu dobu o dítě snaží. Jak to vypadá nyní? Rozroste se rodinka jedné z našich největších hvězd?

To, jestli je Monika Marešová těhotná, řeší už nějakou dobu pomalu všechny fanynky jak krásné brunety, tak slavného moderátora. Páru totiž k dokonalosti opravdu chybí jen společné dítě. O tom, zda se rodina slavného moderátora rozroste, promluvila vědma Michaela Kudláčková.

Leoš Mareš v utajeném soudním sporu! A Matěj Hádek utekl ze své premiéry kvůli Vondráčkové

Video se připravuje ...

„Mně to úplně nepřijde, ale to neznamená, že to miminko nebudou mít nikdy. Já ho jen nejsem zatím schopná vidět, ten výhled mám omezený do určitého časového rozmezí, a to dvou let… Ale připadá mi, že se o něm často mluvilo, ona by ho chtěla, nebo se nějaké miminko nepovedlo. To ale neznamená, že ho mít nebudou. Vidím, že tam nějaká snaha o něj asi je,“ pověděla o těhotenství Marešové Kudláčková, která v dětství hrála v úspěšném seriálu My všichni školou povinní.

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ho.no
5. 12. 2020 • 19:31

pořád dokola o ničem,...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.