Vytočená Bohdalová! Tohle si osobně beru, to je vyložená nepravda | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vytočená Bohdalová! Tohle si beru osobně, to je vyložená nepravda

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Foto ara)

„O mně se krom jiného traduje, že jsem lakomá nebo něco takového. Ti, co mě znají, vědí, že to není pravda. Já jenom neumím být rozhazovačná, právě proto, že jsem vzešla skutečně z nejchudších poměrů,” prohlašuje Jiřina Bohdalová (89) na iDNES.cz.

„U nás doma nepřipadalo v úvahu sníst něco ze špajzu a nezeptat se. Protože maminka měla jídlo přesně rozpočítané, maso měla jenom na neděli, a vždycky mi připomínala, ušetřit můžeš jenom na hubě. Nehledě na to, co se stalo, když mi bylo dvaadvacet,” okomentovala Jiřina Bohdalová těžké časy v 50. letech, kdy komunisté odsoudili jejího tatínka na 15 let do věznice ve Valdicích. Proč? Ukrýval ministra Benešovy exilové vlády!

Jiřina Bohdalová: Novoroční zdravice pro čtenáře její knížky Vždycky upřímná!

Video se připravuje ...

„Měla jsem dvanáctiletou sestru, maminku, která se zhroutila, a já byla jediná, kdo mohl tu rodinu živit. A to jsem byla na škole. A ještě v jiném stavu. Takže jsem se k tomu musela nějak postavit, zapisovala jsem si každý padesátník. A na té hubě jsem pro ně ušetřila, dala jsem jim, ale sama jsem jedla strašně. A od té doby mám v hlavě zakódováno, že musím myslet neustále ,na pak’. Proto jsem musela mít pořád nachystáno ,na pak’. A to se s vámi vleče celý život,” prozradila herečka a osvětlila, proč ji řeči o lakotné Bohdalce tolik mrzí a štvou::„Tohle si osobně beru, protože to je vyložená nepravda. Když o mně napíšou, že mám multimilionáře, tak to se zasměju. Ale tohle je nepříjemné. Zvlášť když se to opakuje, protože tomu pak můžou lidi uvěřit.”

Proč měla Bohdalová blízko k herečce týrané komunisty? A Neckářovi se komplikuje život i zdraví

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.