Černé myšlenky Jiřiny Bohdalové: Nemoc dcery Simony ji vyškolila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Černé myšlenky Jiřiny Bohdalové: Nemoc dcery Simony ji vyškolila

Bohdalová a Stašová
Bohdalová a Stašová (Profimedia.cz)

Sama je v rizikové skupině lidí, pro které může nový typ koronaviru znamenat obrovské zdravotní komplikace. Viru Jiřina Bohdalová (89) uniká, její dceři Simoně Stašové (65) se to ale na podzim nepovedlo. Podle legendární herečky jí dal covid-19 pořádně zabrat.

„Přestože měla, jak se říká, lehký průběh, vím, jak to s ní zamávalo, jak dlouho se z té zákeřné nemoci dostávala, jak dlouho nebyla schopná nic dělat,“ popsala Bohdalová, která tak díky dceři moc dobře ví, co to koronavirus je. „Už je jí taky šedesát pět let, takže ten lehčí průběh znamenal, že nemusela do nemocnice. Zvládla to doma v izolaci.

Jiřina Bohdalová: Novoroční zdravice pro čtenáře její knížky Vždycky upřímná!

Video se připravuje ...

Takové štěstí neměl můj kolega Milan Kňažko, který strávil drahný čas v nemocnici a dodnes není úplně v pořádku. A to není kluk, který by si kdy na něco stěžoval,“ prohlásila v rozhovoru pro Právo herečka. S Kňažkem se Bohdalová po jeho nemoci spojila. „Mluvila jsem s ním a pochopila jsem, že člověk musí být pokorný a zodpovědný nejen sám k sobě, ale především k těm druhým. Pokud se k tomu budeme stavět politicky, půlka národa bude brát porušování protiepidemických opatření jako protest proti vládě, se kterou nesouhlasí. A doplatíme na to všichni,“ dodala.

Stašová po prohře na Lvech: Jsem divadelnice, moje energie na plátně není vidět!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.