Bohdalové tuhly rysy! Trapnost situace byla ohromná, přiznal Dejdar | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bohdalové tuhly rysy! Trapnost situace byla ohromná, přiznal Dejdar

Herečka s kamarádem Martinem Dejdarem při družné zábavě.
Herečka s kamarádem Martinem Dejdarem při družné zábavě. (Roman Souček, Jindřich Starý, hermina.cz)

Jiřina Bohdalová (89) je čestnou členkou fotbalového klubu AMFORA (AMatérské FOtbalové RArity) již řadu let.  Martin Dejdar (55) přitom vzpomíná na jeden trapas, který herečka zažila při zájezdu za krajany do amerického Chicaga. 

„Byli jsme s Amforou v Chicagu, zhruba v roce 2002, byl květen a Jiřina měla narozeniny, bylo jí tehdy okolo sedmdesáti. A místní česká komunita jí uspořádala překvapení, o kterém nikdo z nás nevěděl. Sešlo se asi třicet členů Amfory, další padesátka krajanů, a v sále, kde se to odehrávalo, najednou utvořili kruh a doprostřed postavili křeslo, všichni natěšení. To jsem začal čout, o co asi půjde, přece jen člověk už má leccos za sebou. Taky, že jo!“ popsal počátky trapného incidentu v rozhovoru s Petrem Mackem Martin Dejdar

Unikátní kniha o Jiřině Bohdalové: Na herečku „práská“ rodina i přátelé!

Video se připravuje ...

„Jiřinu posadili do křesla, zhaslo se, začala hrát hudba, bodové světlo a objevil se obrovský černoch, který začal dělat před Jířou striptýz. Pro krajany to byla obrovská zábava, ale my jsme viděli, jak Jiřině tuhnou rysy. Jednalo se o ukázkový příklad blbého a necitlivě zvoleného dárku, jak vzhledem k jejímu věku, tak k události a společenskému postavení. Trapnost té situace byla ohromná, a nám bylo ještě navíc trapně, že u toho musíme být a koukat na to. Jiřina ovšem zachovala dekorum, v inkriminovanou chvíli jsme to zastavili, striptér byl elegantně odsunut a Jiřinu jsme odvedli do salonku za rohem,“ šokoval v knize s názvem Vždycky upřímná Jiřina Bohdalová pohotový moderátor.

Proč měla Bohdalová blízko k herečce týrané komunisty? A Neckářovi se komplikuje život i zdraví

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.