Drama kapely Olympic! Infarkt a převoz do špitálu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Drama kapely Olympic! Infarkt a převoz do špitálu

Olympic patří mezi stálice na hudebním nebi Česka
Olympic patří mezi stálice na hudebním nebi Česka (ČTK)

Na klip k písni Nemám páru se muzikanti pečlivě připravovali. Včetně toho, že šli všichni na testy na covid-19. Rána přišla z jiné strany. Kameraman Jiří Vrkoslav (50) dostal při dotáčkách infarkt.

Video, v němž hraje taky Jiřina Bohdalová (89), Aleš Háma (47) a Petr Kolář (53), se muselo stopnout. „Jirka byl nejspíš přepracovaný,“ řekl Aha! frontman Olympiku Petr Janda (78). Rychle zavolali sanitku. Naštěstí to v nemocnici dobře dopadlo. „Musí se ale teď samozřejmě šetřit,“ poznamenal k tomu Petr. Aspoň měsíc dají proto Vrkoslavovi na zotavenou.

Olympic v akci!

Video se připravuje ...

„Samozřejmě na něj počkáme, nikoho jiného shánět nebudeme. To by jinak nebylo fér, navíc to už roztočil,“ ujistil Janda. S Jirkou se kapela Olympic totiž zná už hodně dlouho. „Začínal jako náš fanoušek a dneska je vlastně takový náš dokumentarista. Musíme si ho hýčkat,“ vysvětlil kapelník. Je hlavně rád, že kamarád infarkt přežil, a nebere to nijak pověrčivě vůči novému albu Kaťata, na němž je právě inkriminovaná písnička Nemám páru. Navíc se ještě před kolapsem Jiřího podařilo natočit aspoň klip k songu s názvem Pálím tvář.

Petr Janda pro čtenáře Blesku: Pusťte si vánoční koledu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Kykys
1. 9. 2022 • 12:42

Bohdalová už se s.e.r.e všude, stará nesympatická bába🤪, Olympic, ať už ty jejich vykopávky uloží na vzpomínky. Člověk ve stáří by měl už být soudný a ne se cpát za každou " finanční " cenu všude, viz další celebrity, Vondráčková, Zagorová...

Alva
1. 2. 2021 • 18:12

Zase p.Bohdalová, to už není normální.Ta je opravdu v každé pr....i.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.