Janda po smrti bratra Jiřího (†79): Dojemný vzkaz lékařům | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Janda po smrti bratra Jiřího (†79): Dojemný vzkaz lékařům

Petr Janda
Petr Janda (abl)

Oplakává bratra Jiřího (†79), který zemřel ve čtvrtek na covid, ale na lékaře, kteří mu v listopadu operovali srdce, myslí taky. Petr Janda (78) poslal do IKEM krásný vzkaz.

„Vážení, nesmírně si vážím vaší práce a moc bych vám všem rád poděkoval za to, že jste neváhali obětovat svůj čas kvůli mému zdraví,“ říká rocker. A hned vyjmenovává ty nejdůležitější, kteří se zasloužili o to, že nebezpečná arytmie zmizela. Je to tak trochu telefonní seznam, ale aspoň si každý uvědomí, kolik lidí je pro záchranu jednoho člověka potřeba.

Nová kytara Petra Jandy za desetitisíce: Doma už jich má třicet!

Video se připravuje ...

„Na sále to byli profesor Kautzner a doktor Pejchl, sestřičky Hana Javorská, Věra Kovářová a ing. Marie Bláhová. Vyšetření jícnovou echokardiografií prováděl doktor Lupínek a sestra Wilknerová. Ošetřujícími lékaři byli Jiří Bartoš a Eva Sinčáková. A pečovaly o mne sestry Markéta Ambrósová a Monika Fortová,“ myslí Petr na všechny. Rozloučení se jeho zesnulým bráchou Jiřím Jandou uspořádá jeho dcera Dana Josefová (46). Upozornila, že půjde o čistě rodinnou záležitost.

Petr Janda na narozeninách Františka Janečka: Bál jsem se přijít!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.