Petr Janda (76) na pochybách: Mladičkou Alici (36) málem poslal k šípku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Petr Janda (76) na pochybách: Mladičkou Alici (36) málem poslal k šípku!

Před svatbou měl Petr Janda veliké obavy.
Před svatbou měl Petr Janda veliké obavy. (Foto: Herminapress.cz, Mária Rušínová)

Zpěvák Petr Janda promluvil o tíživých pochybách, které ho trápily poté, co požádal o ruku jeho současnou manželku Alici. Netají se ani tím, že hlavní roli tehdy sehrál věkový rozdíl. Alice je totiž o 40 let mladší.

Svatbě Petra Jandy s Alicí předcházel čtyřletý vztah. Jenže Alice v té době odcestovala na delší čas do Ameriky, vztah tehdy udržovali hlavně po telefonu. A právě v průběhu jednoho z hovorů zpěvák kapely Olympic požádal Alici o ruku a řekl jí, že by s ní chtěl mít děti. Jenže se souhlasem Alice se dostavily i pochybnosti.

„Byl jsem z toho takový celý rozechvělý a začal zase pochybovat, jestli jsem to nepřehnal, jestli jsem to neměl nechat být. Věkový rozdíl v tom samozřejmě hrál roli,“ prozradil Petr Janda v pořadu Exkluziv Kateřiny Brožové s tím, že zásnubní prstýnek nakonec do Ameriky poslal po kamarádovi. S manželkou Alicí je šťastný dodnes a dokonce už spolu vychovávají dvě jejich společné dcery.

 Petr Janda v talk show: I 14 let po smrti syna na něj myslím každý den!

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
jity
7. 7. 2018 • 16:18

Asi paní Alice nepoznala svého dědečka, tak holt si vzala páprdu PJ s tučným kontem.

radsab
1. 7. 2018 • 11:22

Zkouknout -náctku je blaho snad pro každýho chlapa. Pak musí nastoupit rozum, nikoliv chtíč! Tento potenciální dědeček, pradědeček a jemu podobní fungují hlavně jako finanční pokladničky!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.