Bohuš Matuš (45) a jeho »přítelkyně« Lucinka (15): Psycholožka promluvila o jejich vztahu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bohuš Matuš (45) a jeho »přítelkyně« Lucinka (15): Psycholožka promluvila o jejich vztahu!

Bohuš Matuš a Lucie
Bohuš Matuš a Lucie (David Malík)

Vztah zpěváka Bohuše Matuše s teprve patnáctiletou Lucií byl pro všechny velkým překvapením. Spekulace o rozchodu oblíbený zpěvák vyvrací. Přiznává ale, že jeho kamarádka má za sebou těžké období. A co na jejich vztah říká psycholožka?

„Vždycky něco řeknu a je to pak úplně jinak. Lucinka byla na kapačkách, protože něco, podle doktorů, špatného snědla. Potom ještě ze stresu, si myslím, jí nebylo dobře. Pak byla v domácím léčení a už je v pořádku,“ prozradil Bohuš Matuš a vyvrátil spekulace o jejich rozchodu. Vše prý je tak, jak to bylo.

Mnoho lidí zaráží jejich věkový rozdíl, proto se Nedělní Blesk zeptal Mgr. Radany Roveny Štěpánkové, co o takovém vztahu soudí. „V takovém případě je pravděpodobné, že touží být spíš obdivován než mít rovnocennou partnerku. Je možné, že ho baví být v otcovské roli a chce dívku zasvěcovat do tajů života a sexuality. Ale také to může znamenat, že on sám není vyrovnaný s procesem zrání a stárnutí,“ uvedla psycholožka.

„Bohuš Matuš je známá osobnost, což jí může imponovat. Obecně ale taková dívka může hledat otcovskou náruč, která ji provede životem. V tomto případě i to, že ji zasvětí do tajů umění, uměleckého světa a showbyznysu obecně, jelikož je známo, že Lucie půjde studovat na konzervatoř,“ zamyslela i nad tím, co mohlo Lucku dovést do náruče zpěváka.

„Je to zvláštní, to ano. Oni říkají, že jsou pouze přátelé, a na kamarádské úrovni si mohou doplňovat, co potřebují,“ myslí si Mgr. Štěpánková. Poněkud ji ale zaráží fakt, Lucinka by za ním chtěla každou chvíli »utíkat« z domova. Mezi kamarády to asi není úplně obvyklé. „Ale nebudeme spekulovat, myslet si můžeme ledacos,“ dodala pro Nedělní Blesk.



Přečtěte si
jajas
3. 9. 2018 • 14:47

Mně zase zaráží, že když ne ta puboška a její bl.bá matka nemají rozum, tak aspoň ten de.bo ho má mít. Ale je fakt, že je asi narcisek, který je rád obdivován, aniž by si uvědomil kým a s jakými následky. Měl by se nechat vyšetřit.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.