Matuš se zasnoubil s mladičkou Lucinkou? Tohle má být důkaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Matuš se zasnoubil s mladičkou Lucinkou? Tohle má být důkaz!

Bohuš Matuš s přítelkyní Lucinkou na oslavě zpěvákových narozenin
Bohuš Matuš s přítelkyní Lucinkou na oslavě zpěvákových narozenin (Blesk)

Není to tak dávno, co se Bohuš Matuš (45) nechal slyšet, že s mladší přítelkyní (16) přemýšlí o svatbě, a nebrání se ani miminku. Muzikálový zpěvák po boku o devětadvacet let mladší přítelkyně doslova září a milostná vyznání jsou téměř na denním pořádku. Nyní si pozorní fanoušci všimli, že na levém prsteníčku se Lucince třpytí prsten.

„Já s ní počítám. Bude jí příští rok sedmnáct let, až bude plnoletá, tak si ji třeba vezmu. A já si ji i chci vzít, je úžasná,“ svěřil se před časem deníku Expres.cz Matuš, který se doteď do svatby nikdy příliš nehrnul.

Avšak jak se zdá, po boku nezletilé Lucinky změnil názor. Když se jeho vyvolená ukázala na finále Muže roku s tajemným prstenem na levém prsteníčku, všichni pojali podezření, zda neproběhly zásnuby.

Je snad šperk s modrým kamenem pouze dárek ze zamilovanosti, nebo se rozhodl Matuš k dalšímu životnímu kroku? Ať tak, či onak, pokud to muzikálový zpěvák myslí se svatbou vážně, bude si muset ještě dva roky počkat.

Přestože se svatbou budou muset ještě vydržet, na miminku mohou pracovat již nyní. „Mojí mamince jsem se narodil v jejích sedmnácti letech, takže si to představit umím a nebráním se tomu,“ svěřil eXtra.cz před nedávnem Matuš.

 Bohuš Matuš vyvedl Lucinku: Mazlivka poprvé promluvila!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
rhapsody
27. 8. 2019 • 15:26

Dalsi pedofil.. fuj, ty jeho divny ocicka.. ble

vemenozmojistary
27. 8. 2019 • 12:21

Ta holka není normální.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.