Zpověď Petra Jandy (78): Život plný drog a žen | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zpověď Petra Jandy (78): Život plný drog a žen

Drogy do svého organismu naštěstí neposlal.
Drogy do svého organismu naštěstí neposlal. (Profimedia)

Jako správný rocker si nechal ozdobit tělo tetováním. Za život má frontman skupiny Olympic Petr Janda (78) už taky dost upito, jak přiznává. Mohlo to být ale horší. Kolegové ho prý lámali k drogám, pokaždé ale řekl ne. „Zatím do toho nejdu,“ nevylučuje to úplně.

Nebyl žádné neviňátko, který by slezl z pódia, dal si sodovku a jel spořádaně domů. „Po koncertě jsme popíjeli. Koupili jsme nějaké levné pití a to jsme do sebe na pokoji lili, pustili muziku a vytahovali se, jak to rozbalíme a ty rockerské kecy,“ popsal Janda, co se s klukama z kapely všechno navyváděl. Ani sexuální abstinenci zrovna nepěstoval.

„Když byly holky, tak to bylo ještě dobrý. V jedno období jich bylo fakt hodně, to jsme museli selektovat. Ty, které vypadaly, že s nimi nebude legrace, jsme nebrali. A ono dostat holku na hotel nebyla žádná legrace. Ne, že by nechtěly, ale dostat je přes vrátného byla potíž. Bylo blbý, když si pro ně pak přišli rodiče, to se taky párkrát stalo,“ nechal se slyšet v talkshow 7pádů Honzy Dědka na Primě potřetí ženatý Janda. Jedna věc byla prý pro frontmana ale tabu celý život – drogy.

 

Petr Janda na plese: Manželce šaty koupil a svůj smoking dostal místo honoráře!

Video se připravuje ...

Nová kérka
„Já jsem nikdy nevyzkoušel drogy, mladší kolegové ale říkají, že to je super. Někteří zase říkají, abych do toho nechodil, tak já do toho zatím nejdu,“ dodal Petr, který si před půl rokem nechal udělat tetování na vnitřní stranu levého předloktí. Kůži mu zdobí pavouk a po jeho obvodu jsou vytetovány iniciály křestních jmen všech pěti Jandových dětí: Petra (†35), Marty (46), Elišky (26), Anežky (10) a Rozárie (8).

Vzpomínky na Stouny
Jak v Jiříkově vidění si Janda připadal, když na Letné dělal s Olympikem předskokana legendární skupině Rolling Stones s Mickem Jaggerem (76). „To je opravdu velká kapela. Takže zatímco oni najeli s šestnácti kamiony, my máme jeden mikrobus. Přivezli si vlastní hospodu. Měli několik šéfů, šéfa techniky, ředitele koncertu, šéfa podia, šéfa nevimčeho a ti měli své kanceláře v mobilních buňkách. My takové šéfy vůbec nemáme. U nás se o to starám já,” vtipkoval v pondělní show.

Petr Janda na premiéře dokumentu o Karlu Svobodovi: Překvapily ho nové informace!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
aveneta
10. 6. 2020 • 10:12

Ano...písničky měl hezké a v době svého vrcholu i takové řekněme "protistátní" oné doby. V té době drogy tolik nevládly jako dnes, spíše se chlastalo a o tom zajisté ví Janda své....dnes je již ve stařeckém věku a spoustu věcí si uvědomuje... konec čeká každého na tomto světě ať je miliardář či Franta s Kolbenky a to je jediná spravedlnost na tomto světě...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.