Dcera kytaristy Oasis: Jablko žuchlo daleko od stromu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dcera kytaristy Oasis: Jablko žuchlo daleko od stromu...

Gallagher v televizní talkshow.
Gallagher v televizní talkshow. (channel 4 )

Dračice s pohledem andílka, sexy holka, která se toho nebojí! Tak na snímcích nové kolekce spodního prádla Bluebella působí Anaïs Gallagherová (20), dcera kytaristy legendární kapely Oasis. A co jako? Vždyť v ní je kus rockera, řeknete si. Problém je ale v tom, že tahle holka geny svého papá rozhodně nezdědila...

Čekali byste, že potomek takového blázna a provokatéra, jako je Noel Gallagher (53), bude po nocích vymetat večírky, mluvit sprostě a nějaké focení ve spodním prádle mu nebude dělat vůbec žádný problém. Jenže realita je jiná. Anaïs obvykle tráví večery doma s pěknou knihou a šálkem horkého čaje, aby ráno mohla v půl sedmé vstát a celý den tvrdě dřít na farmě svého přítele.

Martini? Ne, radši telku!

Lišila se odmala. A sama připouští, že svým společensky založeným rodičům přišla tak trochu vyšinutá. „Bylo mi asi šestnáct, když mi domů zavolali kamarádi a zvali mě na nějakou párty,“ prozradila kráska. „Odmítla jsem s tím, že se radši budu koukat na televizi. A máma byla upřímně zděšená.“ A nevyrostla z toho. Ba naopak. Jak jen to bylo možné, odstěhovala se z velkoměsta na farmu svého přítele Julia Robertse (25). Pečuje tu o ovce, slípky, prasátka, kydá hnůj. A světe, div se, je nesmírně spokojená.

Máma je nadšená

Proto taťku Noela asi dost zarazilo, když minulý týden otevřel počítač. Fotky jeho polonahé princezny ovládly internet. A on o tom nic nevěděl! „Prvním člověkem, který ty snímky viděl, byla moje máma,“ přiznala Gallagherová. „Nebyla jsem s nimi nejdřív vůbec spokojená. Ale ona mi dodala odvahu. Jsi blázen? Vždyť jsou úžasný, řekla mi.“ S tím, jak na to zareaguje kytarový bouřlivák, si Anaïs hlavu neláme. „K tomu, co dělám, je hodně tolerantní. Ví, že je to můj život a že je jenom na mě, jak s ním naložím.“ Noel teď ale na svou dcerunku určitě bude náležitě pyšný. Vždyť konečně vystoupila z komfortní zóny a ukázala, že v ní přece jenom koluje aspoň trochu zpupné krve!

Zbytek článku najdete v tištěné verzi  Nedělního Aha! 7. 11. 2020



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.