Stavební regulovčíci řídili dopravu opilí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stavební regulovčíci řídili dopravu opilí!

Muž nechápal, že nadýchal 1,19 promile.
Muž nechápal, že nadýchal 1,19 promile. (Foto MP Pardubice)

Řídili kyvadlovou dopravu v místě stavebních prací, a přitom chlastali. Na takové pracovníky upozornili strážníky řidiči v Pardubicích. Regulovčíci pili před prací a také během ní. Vypité lahve házeli za svodidla...

Když strážníci přijeli tyto pracovníky ze soukromé firmy zkontrolovat, nestačili se divit. Dopravu usměrňovala žena (39), která se tak motala, že málem spadla pod auto. „Nadýchala 1,16 promile a měla i pozitivní test na návykové látky. Za svodidly hlídka našla prázdné lahve od vodky,“ uvedl mluvčí městské policie Jiří Sejkora. Druhý den po telefonátu dalšího znepokojeného řidiče vyrazili strážníci na místo znovu. Tentokrát nadýchal muž 38), a to stejnou hodnotu jako jeho kolegyně. Podruhé tester na alkohol ukázal dokonce 1,19 promile. „Včera jsem bumbal. Zvládl jsem 10 piv a osm panáků rumu. Ale dnes jsem neměl kapku alkoholu,“ prohlašoval. Případ řeší policie.

Na video z policejní kontroly se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.