Opilý doktor drsňák: Nutil pacienta dělat kliky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Opilý doktor drsňák: Nutil pacienta dělat kliky!

Domažlická nemocnice.
Domažlická nemocnice. (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka)

Opilý ukrajinský lékař (39) nutil v Domažlické nemocnici dělat kliky pacienta, který sem přišel se zdravotními problémy. Nemocný muž pak skončil ve špitále v Plzni, doktor utekl před policií na střechu.

Nebývale rušno bylo v noci na včerejšek na interně nemocnice v Domažlicích. Službu tady měl lékař z Ukrajiny. Na toho lidé zavolali policii. Velice nestandardním způsobem totiž vyšetřoval pacienta, který ve špitále hledal pomoc. Doktor ho nutil dělat dřepy a kliky. Pacienta nakonec odvezla záchranka do nemocnice v Plzni. „Zahájili jsme úkony trestního řízení pro přečin ohrožení pod vlivem návykové látky,“ řekla policejní mluvčí Dagmar Brožová. Lékař utekl před policií na střechu, kde se schovával za komínem. Když ho tady našli, dobrovolně slezl dolů. Hasiči mezitím otevřeli uzamčený lékařský pokoj, kde ležely prázdné lahve od alkoholu. Lékař nadýchal policistům 1,6 promile. „Můžeme vyloučit, že by došlo k poškození zdraví pacienta,“ uvedl mluvčí nemocnice Jiří Kokoška.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.