Petr Janda (77): První fotka s pravnoučetem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petr Janda (77): První fotka s pravnoučetem

Petr Janda
Petr Janda (David Malík)

Pradědečkem se stal před dvěma měsíci. Svého vnoučka Pepíka, který má po mamince Erice (37) z Tchaj-wanu čínské kořeny, se ale Petr Janda (77) nemůže nabažit. Na své zahradní párty kvůli němu odložil kytaru a nadšeně ho předváděl hostům.

Lídr skupiny Olympic dostal prvního pravnuka ke svým květnovým 77. narozeninám od vnuka Matouše (28). Přestože se Pepík narodil teprve před dvěma měsíci, jeho rodiče si nechtěli tradiční letní párty u Jandů nechat ujít.
Maminka na ni vplula asi v nejodvážnějším modelu večera – pruhovaných plavkách, které víc odhalovaly, než zakrývaly. Šťastný pradědeček měl ale stejně oči jen pro malého Pepka námořníka.


„Byl jsem šťastný jako blecha, že dorazil. Vždyť jsem na něj čekal strašně dlouho, pořád jsem ponoukal svého vnuka, aby už konečně...“ vtipkoval pro deník Aha! Janda. Jako zkušený otec pěti dětí se pravnoučka hned chopil a nadšeně se s ním proplétal mezi hosty. „Bylo to strašně příjemný, já mám miminka rád,“ radoval se. „Vnuk se s manželkou zdrželi určitě dvě hodiny. Ona je tedy z Tchaj-wanu, ale Číňanka, takže máme krásnýho mandarínka,“ rozplýval se pradědeček, který za to ale umí stále pořádně vzít. „Bylo to úžasné, pařili jsme až do rána,“ okomentoval letošní námořnickou párty ve svém domě u Stříbrné Skalice.

Rodinné vztahy
V rodině Jandů se snad nevyzná ani rocker sám. Frontman Olympiku měl z prvního manželství s Janou (†45) kromě dcery Marty (45) ještě syna Petra (†35). Ten však v roce 2001 podlehl rakovině mozku, se kterou statečně bojoval dlouhých 11 let. V té době už byl ale otcem dvou synů Petra (24) a Matouše (28). Z druhého manželství s Martinou (48) má Janda ještě dceru Elišku (26) a ze třetího s Alicí (37) dcery Anežku (9) a Rozárku (7).

Petr Janda na pohřbu textaře Poštulky: Drsná hádka před smrtí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.