Janda slavil s celou rodinou: Pivo s bráchou na vozíčku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Janda slavil s celou rodinou: Pivo s bráchou na vozíčku

Petr se starším bráškou Jiřím.
Petr se starším bráškou Jiřím. (Martin Hykl)

Kam až sahají Jandovi? Hujerovi by bledli závistí. Petr Janda ( 78) si na svou tradiční, v pořadí už 32. zahradní párty, pozval nejen kolegy a kamarády, ale taky celou rodinu. Nechyběl bratr Jiří (79), ani pravnuk Pepíček z rodiny zesnulého syna Petra. A Rozárka (8) tátu rovnou zachránila.

Janda se nedávno svěřil, že by klidně měl třeba deset dětí. Je to radost. Jak běhají, radují se a třeba i zlobí. Ale je živo,“ ocenil Petr. Na jeho slova o dětech brzy došlo. Frontman skupiny Olympic marně hledal asi hodinu po vyzdobené zahradě červenou kytaru. Ptal se každého, zda ji neviděl. Když o ní slyšela Rozárka, okamžitě ji tatínkovi přinesla. „Byla v předsíni,“ řekla stručně. Má přehled. Vztahy v rockerově rodině jsou skvělé. Petr pozval i bejvalku – moderátorku Martinu (46), s níž má Elišku (27), kterou brzy společně provdají za architekta Petra.

Petr Janda na plese: Manželce šaty koupil a svůj smoking dostal místo honoráře!

Video se připravuje ...

 

U stolu nechyběl Petrův o rok starší bratr Jiří (79). Po prodělané mrtvici ochrnul a je už několik let upoutaný na invalidní vozík. „On se sem vždycky těší. Beru ho ale i do hospody, má to tam rád,“ svěřil Petr. Příbuzní Jirkovi nosili dobroty z grilu a nechali mu natočit pivo. Do rodiny Petr počítá i skupinu Olympic, která za třiroky oslaví šedesátiny. „Zítra koncertujeme tady ve Stříbrné Skalici. Je to už tradice, zahrajeme po jednadvacáté,“ dodal Janda. Poprvé ale kousek od svého bydliště s novým klávesákem Pavlem Březinou (47).

Petr Janda na premiéře dokumentu o Karlu Svobodovi: Překvapily ho nové informace!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mbmb
17. 7. 2020 • 06:18

Pedofil trpaslík s mizerným hlasem ,zpívá přes nos se drží !No a v té velké vodové hlavě mu harasi.Vypada jak atrapa z LDN

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.