Lídr Olympiku provdal dceru: Podívejte se, jak to Elišce slušelo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lídr Olympiku provdal dceru: Podívejte se, jak to Elišce slušelo

Petr Janda
Petr Janda (Martin Hykl)

Petr Janda (78) září štěstím. V sobotu provdal svou dceru Elišku (27). Svatba se konala na Vysočině v uzavřeném rezortu, kam se nezvaní nedostanou.  Na veselce zpěvák zazpíval a nechyběl ani ohňostroj.

Za přítomnosti asi sedmdesáti hostů se provdala zpěvákova dcera Eliška. Nevěsta vypadala v romantických šatech od Terezy Sabáčkové pohádkově. „Elišce to neskutečně slušelo. Vypadala fakt nádherně. Je vysoká, její manžel Petr je také vysoký, takže se k sobě ohromně hodili,“ řekl Super.cz Janda.

Nová kytara Petra Jandy za desetitisíce: Doma už jich má třicet!

Video se připravuje ...

„Takovou krásu jsem ještě nezažil,“ přiznal Blesku lídr skupiny Olympic, který na svatbě i vystoupil. „Zahrál jsem jim, zazpíval, dcera Marta taky, lidi tancovali, děti blbly, byl to nádherný den,“ svěřil se zpěvák. K obědu bylo francouzské menu, zábava vydržela až do časného rána a nechyběl ani ohňostroj.

Janda se v den veselky rozněžnil a zavzpomínal na narození dcery. „Když přišla Eliška na svět, říkal jsem její mámě Martině, že bych ji chtěl doprovodit aspoň na maturitní ples, nebyl jsem už totiž nejmladší,“ řekl zpěvák v proslovu po obřadu. „A dočkal jsem se dokonce svatby. Rád bych to tak měl i s dalšími dcerami Rozárkou (8) a Anežkou (10),“ dodal lídr Olympiku.

Petr Janda se pochlubil spodním prádlem: Slipy mi vybírá manželka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
4. 8. 2020 • 23:40

Já vůbec Jandu nepoznávám.Je jiný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.