Zvláštní přání Petra Jandy: Na párty všichni musí být... NARUBY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zvláštní přání Petra Jandy: Na párty všichni musí být... NARUBY!

Tradiční party u Petra Jandy
Tradiční party u Petra Jandy  (Robert Klejch)

Už 33. zahradní párty pořádal doma na zahradě rocker Petr Janda (79). Téma večera bylo Naruby, předchozí mejdany byly například v námořnickém duchu nebo musel mít každý motýlka. Sám hostitel si obrátil kraťasy. „Občas si samozřejmě nechtěně vezmu naruby spoďáry. Navíc ještě obráceně,“ smál se lídr Olympiku.

Ještě na gymplu si prý jednou natáhl každou ponožku z jiného páru a spolužáci se mohli potrhat. Jinak je trochu pověrčivý. „Když si něco oblečete obráceně, prý to nosí štěstí. Takže si to nemáte hned převlékat,“ upozornil rocker. Jeho manželka Alice (39), která motto vymyslela, nechala nakouknout do jinak střeženého soukromí. Vzala si dráždivé spodní prádlo, včetně podvazkového pásu přes oblečení. Většina hostů si obrátila saka nebo bundy, a nechtěně tak ukázala, kde nakupuje.

Moderátor a herec Jan Rosák (73) byl přece jen nápaditější – vyrobil si vizitky se jménem pozpátku. Každý z přátel navíc podle tradice přinesl nějakou dobrotu a podělil se s ostatními. Pán domu vystoupil na zahradě nejen se svým Olympikem, který slaví 60 let existence, ale také s kapelou Souseďanka, kde hrají samí jeho sousedé. Zazpívala také jeho dcera z prvního manželství Marta Jandová (47). Ta měla naruby copánky a na nich postavičku hlavou dolů.

Petr Janda pro čtenáře Blesku: Pusťte si vánoční koledu!

Video se připravuje ...

Profesor v sukních

Nejvíc všechny účastníky letní párty na Propasti rozesmál profesor Jan Pirk (73). Věhlasný kardiolog si prohodil šaty s manželkou Blankou! Kdyby se soutěžilo, určitě by se stali párem večera. „Hrozně zespodu fouká a ještě mě koušou komáři,“ postěžoval si prof. Pirk v sukních.

Útok na Trávníčka řeší policie! A Janda se drsně obul do Csákové a dalších

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.