Lucie Vondráčková si vylila srdce fanouškům: Co ji vytočilo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

»Nafrněná« Vondráčková si vylila srdce fanouškům: Co ji tak vytočilo?

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Blesk:David Kundrát/Czech News Center)

Zpěvačka Lucie Vondráčková (41) natáčí jeden klip za druhým, nedávno se pochlubila i rolí v novém smímku Terezy Hirsch. Pracovně by tedy mohla být v klidu. Ale v osobní rovině jí, jak napsala na své sociální sítě, jedna věc nedá spát. O co jde?

„Říkala jsem si, že to nechám plavat... ale nenechám. Zas mi přisuzují dalšího kolegu. Po Sámerovi je to můj herecký spoluhráč Enčev. Teď jsme spolu dotočili jednu pěknou věc s režisérkou Terezou Hirsch a panem Donutilem. Chápu, že kromě práce u mě nemají příliš o čem psát, protože rozhovory moc nedávám a o soukromí nemluvím, ale chci, abyste to věděli vy. Už tři roky jsem single. Mám doma své dva kluky a je nám fajn. Pokud by se objevil někdo, kdo tuhle naší rodinnou láskodynamiku změní, tak se o ten pocit s vámi ráda podělím…,“ vzkázala svým sledujícím zpěvačka, herečka a dabérka. Jenže...

Zajímavé totiž je, že po návratu z Kanady do Česka poskytla Blesku exkluzivní rozhovor, kde probírala i velmi osobní věci, které doposud nikdo nevěděl. Dobrovolně! Například, že ještě s Tomášem Plekancem přišli v těhotenství o holčičku. Proč najednou takový názorový obrat? U fanoušků svým citovým výlevem ale jednoznačně bodovala. Tak Lucii aspoň může uklidnit, že jsou s ní stále na jedné vlně.

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
picoda
29. 3. 2021 • 17:56

fany22

-bello-
27. 3. 2021 • 22:52

Madam Lucie Vondráčková,
mně je úúplně jedno, že jste single.Co mi dere nervy je, že vám UK prodala titul Dr. a k tomu dost bleskově.
(Váš problém, že se jím neuživíte )

A změňte slovník!. Dynamiku vůbec nezmiňuje! Dynamicky jste se stíhala otáčet akorát tak na Plekancových účtech.

fany22
26. 3. 2021 • 19:46

Tak mně dřív docela sympatická byla. Než se odhalila jako falešný, prolhaný a zákeřný tvor. A jak srdíčkovala a lajkovala nenávistné útoky na Plekance a Šafářovou, to už je úplné dno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.