Konvalinková hvězdou módní přehlídky: Pobavila rouškou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Konvalinková hvězdou módní přehlídky: Pobavila rouškou

Ostré jídlo nebylo, takže ochlazování zajistil vějíř.
Ostré jídlo nebylo, takže ochlazování zajistil vějíř. (Foto Aha! – Marek Pátek)

Oblíbená herečka Naďa Konvalinková (69) se stala patronkou již šestého ročníku módní přehlídky seniorů. S kolegou Martinem Písaříkem (41) si vyzkoušeli i role modelů a dlužno konstatovat, že to »babě fortelné« z připravovaného muzikálu velmi slušelo!

V roli modelky se paní Naďa cítila jako ryba ve vodě a na červeném koberci rozdávala úsměvy na všechny strany. „Dnešní den byl moc příjemný a těší mě, že se takové akce dělají. Všichni byli naprosto úžasní a velmi jim to slušelo,“ řekla deníku Aha! Konvalinková coby modelka. Od vedení domova seniorů Centrum RoSa v pražských Kobylisích dokonce dostala stylovou roušku s konvalinkami! Léto tráví na chaloupce, kde nabírá síly na nové divadelní výzvy. Nejvýraznější role, která ji teď čeká, je v připravovaném muzikálu Láska nebeská s hity Waldemara Matušky (†76).

Kaiserova exmanželka Konvaliková: Co prozradila o jeho nové lásce?

Video se připravuje ...

„Hraji tam fortelnou správkyni budovy a jako jediná nemám sólový zpěv. Ve společných písních se ale ke kolegům samozřejmě připojím,“ prozradila herečka. Premiéra muzikálu se chystá na únor příštího roku. Nedobrovolnou divadelní pauzu kvůli pandemii přivítala s otevřenou náručí – alespoň si prý pořádně odpočinula. Jak ale sama přiznává, publikum jí už hodně chybí. Diváci se na ni zanedlouho mohou těšit na prknech vinohradského divadla ve hře Slaměný klobouk. Na přehlídce se ochlazovala vějířem, ale má i své triky, jak zvládnout tropické teploty. A ráda je čtenářům Aha! prozradila...

Její triky, jak přežít úmorná vedra

*Uvařte si ostřejší jídla, která vás zahřejí uvnitř a vyrovnají tak venkovní teplotu!

*Neledujte si vodu a nepijte studené nápoje, protože člověk pak přijde o hlasivky!

Naďa Konvalinková prozradila, kdo se jí dabuje nejlíp a kdo nejhůř

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
15. 8. 2020 • 15:08

Blbost, ostrá jídla v horku ne ! , teplá ano.Asi si to spletla.
Nojo, taky holt jen konzervatoristka .
Konvalinková u mě ztratila sympatie poté, co po republice jezdila s blbou Květou Fialovou a vystavily si pořad na utahování si ( prej v dobrém) z homosexuálů.Bylo mi z nich špatně!
Nevidím jediný rozumný důvod proč z homosexuálů dělat exoty, když jsou to normální lidi a možná až z 90 % vzdělanější, než tyhle 2 blbky
Co se týče Fialové a Háši a dalších podobných dvojic , pak exoti jsou oni, ne pro jinou svou orientaci, ale popření té své, protože pro heterosexuála je dost nemožné žít s homosexuálem a naopak !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.