Kaiser po infarktu: Léčba u Konvalinkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kaiser po infarktu: Léčba u Konvalinkové!

Herec se po infarktu léčí u bývalky.
Herec se po infarktu léčí u bývalky. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Málo platné, stará láska nerezaví. Oldřich Kaiser (64), který se zotavuje po infarktu, se uchýlil k bývalé manželce Naďe Konvalinkové (68) na chalupu na Příbramsko. V půlce července mu šlo o život, tak chce zřejmě v lůně přírody dopřát srdci ozdravný pobyt. 

Oblékl se na to stylově do maskáčů, asi aby splynul s keři a stromy a nerušil. Na cestu se vydal herec ze Smíchova, kde bydlí s písničkářkou Dášou Vokatou (65), dost nalehko. Měl s sebou jen poloprázdnou igelitku a evidentně nijak těžkou ekologickou tašku z prodejny s drogistickým zbožím. Zřejmě herec spoléhá na to, že je jeho bejvalka Naďa Konvalinková vyhlášená kuchařka, bude vyvařovat a prostě se postará.

Olda odjel z metropole stejným autem, kterým pro něj do IKEM 19. července přijela Vokatá, aby ho vyzvedla. Odpočinek mu viditelně prospěl a na výlet se viditelně těšil. Má totiž na pobyt na chalupě, která po rozvodu zůstala Konvalinkové, podle zápisu na katastru nárok kdykoli, je tam zapsaný jako věcné břemeno. Nešlo přehlédnout, že se Oldřich kvůli odjezdu za Naďou dokonce oholil! Vypadal zkrátka o dost lépe než před 25 dny, kdy ho zradilo zdraví a skončil v IKEM na operačním sále. I když byl podle profesora Jana Pirka (71) infarkt průměrný, dal zřejmě herci dost zabrat. Na jeviště se podle mluvčího Divadla Kalich vrátí až v září, takže má spoustu času na rekonvalescenci.

Naďa o životě s Oldou: Dělal mi lumpárny

Žili spolu dlouhých 25 let. „Někdy jsem si připadala jako hadr na podlahu. Bohužel jsem se nepoučila a vzala si člověka, který se nikdy neměl ženit. To je člověk, jenž by měl žít sám, i když on žít sám neumí,“ popsala Naďa svoje trápení s Oldřichem Kaiserem v knize Rozpuštěné bolesti o jejich manželství. Herečku trápily především Oldovy alkoholové excesy. „On je romantik, sám o sobě dětská duše, křehká a strašně zranitelná. Většina těch věcí, které provádí, si myslím, je jeho obrana. Po všech těch lumpárnách, které mi dělal, vlastně vždycky přišel čistý. Navíc je s ním velká legrace. Humor nás vždycky strašně spojoval,“ vysvětlila Konvalinková, proč v manželství setrvala tak dlouho.

Nejvíc ji mrzelo, že bouřlivý vztah se podepsal i na dceři Karolíně (36). S Kaiserem se rozvedli v roce 2005, ale stejně potom několik let bydleli v jednom domě v pasáži U Nováků. Viděli si dokonce do oken.

 Oldřich Kaiser načítá kompletního Švejka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ostuda
9. 8. 2019 • 15:41

to nejsou jeho partnerky ale matky. tak je jedno ke který zrovna se obrátí. partnerka bude nejspíš lábus

jity
9. 8. 2019 • 12:58

Jeho dcera? defakto ta má problémy sama se sebou, nebyla už také na léčení?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.