Herec Oldřich Kaiser: Po infarktu zase řádil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herec Oldřich Kaiser: Po infarktu zase řádil!

Herec Oldřich Kaiser
Herec Oldřich Kaiser (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Herminapress.cz)

Tohle budou doopravdy nezapomenutelné a hodně odvázané Vánoce. Když se do toho obula dvojice Lábus – Kaiser, není pochyb. Režisérka Irena Pavlásková (61) právě dotáčí komedii Vánoční příběh, kterou bychom měli vidět v listopadu.

Čekalo se na oba osvědčené komiky, aby měl film ten správný punc. Až se naočkují proti covidu, smějí na plac. Oba teď mají v těle díky vakcíně konečně dostatek protilátek. „Ano, taková byla dohoda – nejdřív vakcína, potom kamera!“ svěřila Irena Pavlásková.

Forma jako z Kouzelníka

A tak se Oldřich Kaiser (65) a Jiří Lábus (71) mohli po osmi letech od natáčení Klaunů zase společně postavit před filmovou kameru. Do vakcíny jim zřejmě navíc »šlehli« nějaký životabudič, něco kreativního, řádili totiž jako kdysi v Kouzelníkovi a můžeme se těšit na dobrou komedii! Oldřich Kaiser vystřihl fantastické taneční číslo. A to přímo u štědrovečerní večeře. Točilo se ve vilce v Klánovicích. Pán domu Jiří Lábus tam společně se svou filmovou manželkou Jitkou Sedláčkovou (60) a jejich dvěma dcerami Annou Fialovou (25) a Pavlou Beretovou (37) zasedli k večeři… Zajímavé je, že zatímco smažený kapr, řízky a salát byly opravdové (smažila a připravovala manželka filmového technika), červené víno kašíroval rybízový džus a bílé víno zase bezinková šťáva. „Všem chutnalo, v záběru si opravdu pochutnávají na kaprovi,“ prozradil člen štábu, že iluze bude takřka dokonalá.

Rozverná dvojka Kaiser a Dáša Vokatá: Natočili i své »vrabčení«!

Video se připravuje ...

Vánoční příběh

 Je plný nečekaných situací a emocí, dojemných chvil a zábavy, s jedinečným obsazením. Mnozí se potkali poprvé společně v jednom filmu. Například Jiřina Bohdalová bude matkou Karla Rodena. Chybět nebude ani Vladimír Polívka. „Mezi vánočními filmy to bude takové osvěžení. Film, který popisuje vánoční čas víc tak, jak opravdu probíhá, než jak si ho představujeme,“ říká mladý herec. V dalších rolích budou k vidění Jana Plodková, Hynek Čermák, Jaroslav Plesl, Sára Sandeva, Máša Málková, Václav Neužil nebo Pavel Kříž. Do kin film přijde letos v listopadu.

Celý článek najdete v tištěném Aha! 25.4.2021

Bartoška, Kaiser, Lábus nebo Janžurová: Neskutečně zábavné zdravice! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
25. 4. 2021 • 10:01

Budu se těšit, pokud se dožiji, jména výborná, ovšem čemu předchází velká reklama, tak stojí většinou za ....., takže uvidíme.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.