Hustá zpověď Konvalinkové o životě s Kaiserem: Dělal mi lumpárny ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hustá zpověď Konvalinkové o životě s Kaiserem: Dělal mi lumpárny ...

Prožili spolu mnoho dobrého i zlého. Herečka umí odpouštět a vzpomíná hlavně na to dobré.
Prožili spolu mnoho dobrého i zlého. Herečka umí odpouštět a vzpomíná hlavně na to dobré. (Aha! - Pavel Machan, herminapress.cz, ara)

Žili spolu dlouhých 25 let, ačkoliv Naďa Konvalinková (65) od začátku věděla, že manželství s Oldřichem Kaiserem (61) nebude procházka růžovým sadem. Proč s mužem, který měl očividné problémy s alkoholem, tak dlouho vydržela?

Naďa Konvalinková to měla v životě složité už od dětství. Prošla si rozvodem rodičů i internátem, kde herečku krutě šikanovali. Ani jako dospělá dlouho nemohla najít svoje životní štěstí. „Někdy jsem si připadala jako hadr na podlahu. Bohužel jsem se nepoučila a vzala si člověka, který se nikdy neměl ženit. To je člověk, jenž by měl žít sám, i když on žít sám neumí. Je to povaha, která bezpečí, jistotu a spolehnutí dát nemůže a neumí. Tenkrát jsem si to neuvědomovala. Byla jsem zamilovaná,“ popsala Naďa svoje trápení s Oldřichem Kaiserem v knize Rozpuštěné bolesti o manželství.

A láska bývá někdy slepá, jak se ukázalo i v případě Konvalinkové. „Je pravda, že jsme spolu chodili a já jsem už tehdy věděla, že to není v pořádku. Rozešla jsem se s ním, ale stejně jsem si nemohla pomoci a znovu jsme se sešli. Ačkoli jsem měla zkušenost a už bych bývala měla vědět, že to jiné nebude, pořád jsem si naivně myslela, že se všechno zlepší,“ přiznala herečka pro Sedmičku.

Naďu trápily především Oldovy alkoholové excesy. Přes všechny krušné chvíle, které s ním musela zažít, ale na exmanžela vzpomíná v dobrém. „On je romantik, sám o sobě dětská duše, křehká a strašně zranitelná. Většina těch věcí, které provádí, si myslím, je jeho obrana. Po všech těch lumpárnách, které mi dělal, vlastně vždycky přišel čistý. A to říkám pořád. Dnes jsou to jiné věci, které ho deformují, ale v tom základě jsem nikdy nepotkala nikoho tak vnitřně čistého a opravdového. Navíc je s ním velká legrace. Humor nás vždycky strašně spojoval,“ vysvětlila Konvalinková, proč v manželství setrvala tak dlouho.

Pokud by ale mohla vrátit čas, přeci jen by si tuto zkušenost raději odpustila. „Asi bych si vedle sebe představovala někoho, kdo by byl víc nade mnou. Někoho moudřejšího a někoho laskavě chápajícího, než abych já byla pořád ta neuvěřitelně a nekonečně chápavá. Asi bych si to dnes hodně rozmyslela,“ dodává herečka. Na manželství jí mrzí především to, že bouřlivý vztah se podepsal i na dceři Karolíně. S Kaiserem se rozvedli v roce 2004.



Přečtěte si
ararat
31. 10. 2016 • 13:03

-bello- 30. 10. 2016 18:15 blběno musíš umět více přesvědčít,že to co tvrdím není pravda,jinak píšeš věci jako úplné blbosti mícháš vše dohromady a máš v tom nějaký zmatek.Nikde netvrdím,že trenýrky,mají být nějakou normou,to je tvé tvrzení,tak nevnucuj mi něco co jsem nikdy neřekla..to co ty tady bliješ,tak to je opravdu na přes držku ale tu tvojí,to víš nikdo není dost dobrý,dle tebe no a myslíš si,že jsi skvělá,krásná nadaná,rozumíš politice,českému jazyku,moralizuješ lidi...prostě jsi blbá a tupá stejně s Ponistovou. Přiblble jsi tady psala,že mě máš bloklou,a já se ptám komu to že sděluješ a koho to vlastně zajímá.Na tvému účtu nemáš žádné přátelé,jak je to možné Markéto,nikdo tě nemá rád?Ponistová tam pořád šaškuje,v pruhovaném a její ksicht vypadá jak šmirgl papír,neučesaná ,neupravená šmudla z horní dolní,hlavně že má hadr z nějakého neznámého butiku a vypadá tak jak strašidlo do zelí..vy dvě se běžte třeba vycpat obě ulhané,

mandat
30. 10. 2016 • 19:02

Konvalinskova je lina zenska.Ani se Oldovi nedivim, ze zacal chlastat,kdyz se u nej tak super rozlozila.Ta baba ma v hlave jen jidlo a valeni.

-bello-
30. 10. 2016 • 18:15

ararat jsou umělci, co imrvére cpou lidem pod nos útlak za Chartu 77 a přitom jsou z ní už šestadvacet let slušně živi, jiní zase kutálí před sebou kuličku hnoje svého blbého dětství , aby tím omlouvali svoje počínání dospělé, další umělci tlačí na pilu citů líčením trágy svého dobrovolného života s alkoholikem, nemalé procento přidá i domácí násilí a tvrdé jádro přitlačí se sexuálním zneužíváním. Když se to vezme kolem a kolem, chtít od téhle squadry , aby pochopila , že trenýrky se místo Zástavy na Hrad nehodí je marný . Ale že si ta squadra vynucuje, aby toto bylo v Česku normou, to je na přes držku A tak: Dětství Konvalinkové a její život s Kaiserem je mi upřímně lhostejný.Nikoli však jejich tyátr na Staromáku, ba ani bezduchý , přesto slušně výdělečně prosperující byznys Konvalinkové a Fialové ohledně gayů na pomalu každém divadelním pódiu! Čus, kopretinko bulváru. Pochopila jsem, že Ivo Adler je chlap a je na fcb, nevím proč pro jeho oslovení užíváš femininum . Rovněž víš, že to není mekanik. Hrabe ti, kopretinko, jo jo, hrabe!

ararat
30. 10. 2016 • 13:21

ivoadler 30. 10. 2016 114 ano blběno,ty jsi toho příkladem lidské hlouposti a musíš se schovávat za jiné nicky,aby tě tady lidi neukamenovali...jsi trapná i jako mekanik...hi

anka
30. 10. 2016 • 13:00

1. vy v 70ti jeste potrebujete rady do zivota? 2. Aby jeden mohl prijimat rady do zivota, musi byt v prvni rade otevreny. Podle vasich prispevku - vase brany jsou zavrene na zelezne petice.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.