Dcera Konvalinkové v nemocnici trpí: Proč už ji máma nenavštěvuje?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dcera Konvalinkové v nemocnici trpí: Proč už ji máma nenavštěvuje?!

Naďa Konvalinková si zlomila nohu.
Naďa Konvalinková si zlomila nohu. (Foto: Aha! - Pavel Machan)

Karolína(30), dcera herečka Nadi Konvalinkové (62) a Oldřicha Kaisera (58), tráví poslední týdny v psychiatrické léčebně, kde se zbavuje závislosti na alkoholu. Máma s tátou ji každý den navštěvovali, jenže teď už do nemocnice ve Střešovicích jezdí jen Kaiser. Proč?

Oblíbená herečka měla totiž z neděle na pondělí nepříjemný úraz a sama skončila v nemocnici. Zlomenina nohy, kterou si Konvalinková způsobila, jí zabraňuje se vídat s dcerou tak často, jak by chtěla. A u ledu skončil i plánovaný výlet do Abú Dhabí ve Spojených arabských emirátech, který měla Naďa naplánovaný na únor.

Za dcerou teď do nemocnice pravidelně jezdí jen Karolínin otec Oldřich Kaiser, ale dá se předpokládat, že až bude Konvalinkové lépe, přidá se k němu. Zatím musí herečka řešit i to, jak vyřešit své pracovní povinnosti, tedy hraní v divadle. Prozatím se s principálem Václavem Hanzlíčkem domluvila, že něco odehraje na vozíčku, a to, co nepůjde, za ni zahraje alternace.



Přečtěte si
lokii
10. 1. 2014 • 15:42

Preji pani Konvalinkove brzke uzdraveni a take to, aby se jeji dcera uzdravila. Videt sveho partnera "padat ke dnu" je strasne, ale videt svoje dite jit stejnou cestou, je nepopsatelne velka bolest. Hodne stesti a hodne sil.

honzina
10. 1. 2014 • 14:22

Trpí chudinka, jo???? Neměla chlastat a nebyla by ve špitále nána a mohla teď mámě pomoct, když ona sama je po úraze v nemocnici. Kaiser je taky takovej ubožák, měl by si léčení hezky cvakat v plný výši sám. Co je platný, že to BYL dobrej herec, když je to notor prvního stupně. Palicí přes palici a byl by klid!!!!!!!!!!

tetajulca
10. 1. 2014 • 12:45

Pro bohatymrdnikatel - Člověče, co ty jsi vlastně zač? Nějaký chudák dědouš, který už nemůže a tak sprosťačí na klávesnici nebo kdo. Seber se večer a vyraž si užít do Stodolní nebo na Václavák nebo někam u vás, všude jsou nějaké veselé uličky. Třeba se ti i postaví

babapsi
10. 1. 2014 • 09:50

Ona paní Konvalinková (mimochodem si ztěžovala na špatné dětství) ráda jezdí s paní Květou Fialovou na dámské jízdy, kde je plno legrace,jak by mohla v minulosti i teď mít čas na jedinou dceru?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.