Rodinné trápení Kaisera a Konvalinkové: Zavřeli jim dceru do cvokárny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rodinné trápení Kaisera a Konvalinkové: Zavřeli jim dceru do cvokárny!

Karolína Kaiserová má problémy s alkoholem. Skončila v blázinci.
Karolína Kaiserová má problémy s alkoholem. Skončila v blázinci. (Foto: Aha! - Roman Souček, David Kundrát, koláž Ahaonline.cz)

Už je jasné, proč v poslední době Naďa Konvalinková (62) utíká do zahraničí na exotické dovolené! Se šnorchlem se pod vodou snaží zapomenout na velké rodinné trápení, které jí soužilo i přes svátky. Nadějná herečka Karolína sice po otci Oldřichu Kaiserovi (58) dostala do vínku herecké nadání, ale bohužel také sklon k opilství a s ním spojeným excesům. Její stav došel tak daleko, že si vyžádal ústavní léčbu.

Svátky v blázinci

Konvalinková, která si prošla očistcem s těžkým alkoholismem manžela Kaisera, musí teď koukat, jak se její dítě ničí stejným způsobem jako slavný tatínek. Láska k pití dovedla Karolínu Kaiserovou (30) až za brány psychiatrického oddělení Vojenské nemocnice v Praze-Střešovicích. Zdroj z blízkého okolí rodiny to potvrdil v Blesku: "Byla tam hospitalizovaná už v prosinci."

Průšvihářka rodičům radost nedělá

Pro milou "tetku" Naďu uplynulé svátky rozhodně nebyly nejveselejší. Alkoholické výstřednosti a nevázaný život dcery Karolíny dokonce před lety vedly k jejímu vyloučení z konzervatoře, a to těsně před maturitou. To byl však jen začátek scénáře morálního, duševního a fyzického úpadku nebohé Karolíny. Rodiče se s ní teď vídají při častých návštěvách blázince a doufají, že se odrazí ode dna se stejnou vervou, jako když se Naďa s ploutvemi potápí.



Přečtěte si
xsedmikraska
25. 9. 2014 • 12:50

Hezká holka, ale není divu, oba rodiče byli v mládí moc krásní lidé. Je ji škoda. Alkohol se podepíše jak na fyzické, tak i psychické úrovni. Klást za vinu jejímu tátovi, že je po něm je hloupost. Znám mnoho rodin, kde právě závislí rodiče na alkoholu byli pro děti postrachem natolik, že se z nich staly abstinenti.

britva
8. 1. 2014 • 16:24

chlast je slast, ale taky velký svinstvo. jestli je tý holce už třicet, tak už by se měla asi trochu zamyslet nebo si to časem "hodí"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.