Z Oldřicha Kaisera je troska: Takhle ho zničil alkohol! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Z Oldřicha Kaisera je troska: Takhle ho zničil alkohol!

Z Malajsie, kde hledá duševní klid, nabádá, koho volit na Hrad.
Z Malajsie, kde hledá duševní klid, nabádá, koho volit na Hrad. (youtube.com)

V mládí platil za charismatického krasavce, který mohl mít každou ženu. Po letech zápasení s démonem alkoholem ale vypadá herec Oldřich Kaiser (57) tak zbědovaně, že případné ctitelky spíš odpuzuje.

Kaiser přemohl již potřetí závislost na pití. Zvládl se postavit znovu na nohy a opět zářit před kamerou i na jevišti. „Oldovi jsme vůbec nemuseli pomáhat. Povstal jako bájný Fénix z popela a byl excelentní,“ pochvaloval si Jiří Lábus (62) spolupráci na nedávno dotočené filmové komedii Klauni. Ačkoliv se Kaiserovi daří a je šťastný, jeho tělo je neustálým bojem s alkoholem natolik zhuntované, že vypadá jako chodící pohublá troska.


Své honoráře už ale naštěstí nepropíjí v hospodách a barech. Odjel najít duševní klid do daleké Malajsie, odkud dokonce poslal video. Na něm se tváří velice spokojeně a vyrovnaně, pohled na jeho pohublý obličej a tělo ale děsí. Snad si z dovolené přiveze nejen suvenýry, ale i nějaké to kilo navíc.

Autor:  nik

Přečtěte si
teufel
18. 1. 2013 • 20:08

Tak on není zrovna problém v mládí vypadat mladistvě, ale za chvíli mu bude šedesát, tak to snad hraje taky velkou roli ne?Nejen chlast.

jana999
18. 1. 2013 • 11:46

no tak zrovna oldovi ten chlast kariéru opravdu zničil, mohl toho nahrát mnohem víc, ale zrovna jako s bartoškou, je to pro režiséry velké riziko, vím, jak s ním skončil lábus v divadle, když se olda ožral nebyl týdny k najití a diváci, toto neomluví

jana999
18. 1. 2013 • 11:37

když ono to vnitřní, pak teče na povrch, proto vypadá keiser strašně, protože je sežraný i vnitřně, to je dan alkoholu, ten ničí člověka nejen duševně ale i fyzicky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.