(Vy)léčený Oldřich Kaiser se děsí dnešní premiéry komedie Líbáš jako ďábel: Alkohol tam poteče proudem! Odolá? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

(Vy)léčený Oldřich Kaiser se děsí dnešní premiéry komedie Líbáš jako ďábel: Alkohol tam poteče proudem! Odolá?

Kaiser v komedii Líbáš jako ďábel. Udrží se a bude i na premiéře cucat jen džus?
Kaiser v komedii Líbáš jako ďábel. Udrží se a bude i na premiéře cucat jen džus? (Aha! – Marek Pátek, Falcon)

Zkouškou ohněm projde dnes večer potřetí (vy)léčený Oldřich Kaiser (56). Poprvé od svého návratu z protialkoholní léčebny, kde byl přes tři měsíce v naprosté izolaci od okolního světa, bude vystaven přímé konfrontaci s démonem alkoholem. Musí se zúčastnit premiéry komedie Líbáš jako ďábel a děsí se toho! Alkohol tam totiž poteče proudem! Odolá pokušení?

Bude pod drobnohledem všech. Nikdo ho nespustí z očí a všichni budou čekat jen na chvíli, kdy neodolá a na bujarém večírku po premiéře podlehne vábničce, která ho už tolikrát dostala na samé dno. „Kdyby propagaci filmu neměl ve smlouvě, tak tam vůbec nejde,“ řekl Aha! Kaiserův blízký kamarád. Režisérka Poledňáková mu ale nedala vůbec na výběr.

Kaiser si je dobře vědom, jak nebezpečným soupeřem alkohol je. Už dvakrát si myslel, že se z jeho osidel vymanil, ale pokaždé se mýlil. Tentokrát už ale hodlá svou nebezpečnou vášeň zkrotit, a i proto je na sebe nyní tak přísný. „Už s námi ani nechce nikam chodit jako dřív. Radši si s dcerou zajede na chatu, kde může být sám a mít klid,“ řekl nám Kaiserův blízký kamarád, který s ním propil mnoho nocí.



Přečtěte si
Anonym
16. 5. 2012 • 14:55

držím mu palce

aronak
16. 5. 2012 • 14:19

Pokud má opravdové kamarády, tak mu nebudou nalévat ani nebudou čekat na to, že si někde přihne, naopak se i sami alkoholu ani nedotknou (ze solidarity).

ivkanatka
16. 5. 2012 • 13:11

Oldo, vydrž, jsi výborný herec a komik a alkohol ti ničí zdraví i kariéru ! Dej si jedno nealkopivo nebo bezalkoholové víno a dokaž, že to dokážeš - držím palce !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.