Kaiserův soused: Olda se válel opilý na chodbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kaiserův soused: Olda se válel opilý na chodbě!

Kaiser prý byl před odjezdem do léčebny neustále opilý.
Kaiser prý byl před odjezdem do léčebny neustále opilý. (Aha!, ara)

Deníku Aha! se podařilo získat zpověď souseda Oldřicha Kaisera (56). Jeho slova dokazují, že populární herec před odjezdem do psychiatrické léčebny Červený Dvůr doslova »pil první ligu«.

„Potkal jsem ho v prosinci namol opilého u výtahu, pomohl jsem mu do něj a odvezl jsem ho do patra, kde bydlí a dovedl ho k bytu. Nebylo to ale poprvé, co jsem ho v tomto stavu viděl,“ řekl deníku Aha! Kaiserův soused z domu v centru Prahy.

Kaiser je od 13. ledna v léčebně. O byt, v němž žije, se stará jeho majitelka – hercova dcera Karolína (28). „Objevuje se tady, ale ne moc často. Poznám to podle nevybrané poštovní schránky,“ dodal soused.

Sám Olda má za sebou tři týdny léčby, kdy mu v boji se závislostí pomáhají hlavně pracovní činnosti. Ty musí absolvovat v rámci léčebného programu každý den a je to pro něj doslova královský rituál. Nasadí si své brýle, usedne na své oblíbené místo a tvoří, aby odvedl myšlenky od touhy po alkoholu.

Ani alkohol Kaisera ale nepřipravil o herecký talent. Letos získal hned dvě nominace na Českého lva. Šanci na ocenění má za filmy Vendeta a Odcházení.



Autor:  lbp

Přečtěte si
aznom
5. 2. 2012 • 12:50

To není soused,ale ***.Ten pacholek sám zavolal do hnoje "AHA" a za prachy jim vyblil ne zpověď,ale udání na svého souseda. Doufám,že brzy zdechne!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.