Co týden dal... Kaiser skončil v léčebně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Co týden dal... Kaiser skončil v léčebně!

Herec Oldřich Kaiser v tom zase lítá.
Herec Oldřich Kaiser v tom zase lítá. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, Martin Pekárek, Martin Přibyl, Karel Kopáč)

I uplynulý týden nás české celebrity pěkně zásobovaly. Inu, pořád se něco děje, a v našem showbyznysu obzvlášť. Pojďme se podívat, co nám přinesl třetí lednový týden.

Alkoholik týdne: Pomůže Kaiserovi kouzelník?

Nepoučitelný Oldřich Kaiser (56) skončil opět v protialkoholní léčebně. Herec s démonem alkoholu bojuje už dlouhou dobu. Kvůli němu se několikrát dostal do pořádných průšvihů, přišel nejen o práci, ale také o svou manželku, herečku Naďu Konvalinkovou (60). Snad to pomůže, jinak by snad už musel přijít kouzelník…

Lhář týdne: Další miliony pro Zdeňka

Známému kuchtíkovi Zdeňku Pohlreichovi (54) zřejmě došly peníze! Jak jinak si vysvětlit, že začal natáčet pátou sérii pořadu »Ano, šéfe!«.  Pohlreich se přitom dušoval, že čtvrtá série je definitivně poslední a že už do žádné reality show nikdy v životě nepůjde. Za měsíc si díky pořadu vydělá až půl milionu korun! A pak že se kuchaři mají špatně.

Dědek týdne: Skamene bude zapíjet

Herec Roman Skamene (57) se stal dědečkem! Jeho dcera Sandra porodila holčičku Rebeku. „Mám radost a jsem pyšnej. Holky jsou v pořádku,“ prohlásil Skamene. Snad nezklame a první vnučku pořádně zapije. Výjimečně to má nejen povoleno, ale přímo nařízeno. Aby byla zdravá jako řípa!

Spisovatelka týdne: Horor podle Ivety

Zpěvačka Iveta Bartošová (45) se konečně dala do psaní autobiografie. Před dvěma lety shrábla zálohu 200 000 Kč, ale ještě nenapsala ani řádku. Peníze už pochopitelně utratila. „Nedá se nic dělat. Musím tu knížku dát dohromady. Na to, abych vrátila dvě stě tisíc, nemám,“ svěřila se zpěvačka. Jestli jí půjde psaní, tak jako v poslední době zpívání, tak se máme vážně na co těšit. Bude to asi něco na způsob hororu…

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

»Smolař« týdne: Rocker, a neumí kluky

Rocker Petr Janda (69) se vytouženého syna zase nedočká. Jak ukázal ultrazvuk, jeho těhotná manželka Alice (29) čeká holčičku. Už to bude čtvrtá princeznička! Už má Martu (37), Elišku (18), Anežku (2). „Chtěl jsem sice kluka, ale na holčičku se také moc těším,“ uvedl Janda s tím, že děvčátko se bude jmenovat Rozárka. Nuže, nezbývá než to zkoušet dál! Anebo to zkusí laboratoř?

Zachránce týdne: Rozřízl si plechem čelo

Herec Václav Vydra (56) prokázal velkou obětavost. Když se v noci po představení ve svém BMW vracel domů, byl svědkem bouračky. Neváhal, okamžitě zastavil a vydal se na pomoc.

„Snažil jsem se vyprostit člověka z havarovaného auta. Na mém místě by to udělal asi každý,“ prohlásil herec, který si ale v roli záchranáře během vyprošťování způsobil nepříjemný úraz. „Jak jsem toho pána tahal ven z auta, uklouzl jsem a rozsekl si čelo o rozbité plechy,“ vysvětlil. Na čele mu tak zůstaly velice nápadné šrámy.

Nebožtík týdne: Bartoška kouří i v rakvi

Herec Jiří Bartoška (64) ve hře Moje hra v divadle Kalich stráví celou svou roli v rakvi! A dokonce v ní má i pardon pro svoji největší neřest – kouření. V rakvi si tak spokojeně potahuje z cigaretky a pouští do hlediště kroužky dýmu.  „Jediné, čeho se bojím, abych neusnul, protože ta rakev je pohodlně vypolstrována,“ svěřil se Bartoška.

Zmatkař týdne: Hapka má Alzheimera?

Už dlouhou dobu se v českém showbyznysu hovoří o tom, že skladatel Petr Hapka (67) trpí Alzheimerovou chorobou. To, že není úplně fit, se ukázalo na předávání cen české filmové kritiky. Hapku, který měl předávat jednu z cen, musela na pódium přivést hosteska. Zjevně totiž nevěděl, kde je, a pak málem cenu zapomněl odevzdat.



Přečtěte si
mondego
23. 1. 2012 • 19:11

oprava:..leč alkoholik...

mondego
23. 1. 2012 • 19:10

Ale Kaisera je škoda, herec je to dobrý, keč alkoholik, nepoučitelný

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.