Co týden dal... Kaiser si hraje s kalíšky (tentokrát prázdnými)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Co týden dal... Kaiser si hraje s kalíšky (tentokrát prázdnými)!

Alice Bendová
Alice Bendová (Aha! – Marek Pátek, ara)

Tak už dost, řekl si herec Oldřich Kaiser (56) a léčí se v psychiatrické léčebně v Červeném Dvoře na jihu Čech ze závislosti na chlastu. A léčba mu jde zjevně k duhu.

Aha! ho nejdříve zastihlo, jak se spolupacienty pokuřuje a vesele rozpráví na mrazu, a pak při rukodělné práci v dílně. I teď si Olda hraje s kalíšky, tentokráte ale prázdnými. V rámci léčebné terapie totiž vyrábí keramické hrnečky. Tak ať se daří, Oldo!

Dědek týdne: Gott má v rodině druhého kluka!

Syna se zpěvák Karel Gott (72) nedočkal, zato vnuky už má dva! Jeho dcera Lucie (24) tento týden přivedla na svět chlapečka Honzíka. „Jsem rád, že jsou oba zdraví a v pořádku,“ uvedl Gott. Lucka už má s manželem Janem syna Vojtu (2), teď přibyla další velká radost!

„Honzík vážil 3,45 kg a měřil 50 cm,“ dodal šťastný Slavík. Třeba to božského Káju bude motivovat k tomu, aby se pokusil o kluka ještě jednou! Zatím má čtyři dcery.

Soud týdne: Švehlík vyvázl s podmínkou!

Podmínku vyfasoval herec Alois Švehlík (72) za to, že v prosinci cestou z chalupy opilý havaroval a naboural do stromu. Policisté mu naměřili 1,35 promile alkoholu v krvi.

„Obžalovaný byl uznán vinným z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu soud uložil trest šest měsíců vězení s podmíněným odkladem na rok a půl a dva roky zákaz řízení,“ oznámil verdikt soudce Milan Anderle. Herec se neodvolal.

Pracháč týdne: Roden si naúčtoval 8 milionů!

Herec Karel Roden (49) je v balíku! Jeho honoráře nemají v Česku obdoby. Může se tak pasovat na nejlépe vydělávajícího českého herce. Za seriál Terapie si za 95 natáčecích dnů vydělal 8 milionů korun! Roden ale tvrdí, že částka je více než zasloužená. Během natáčení pětačtyřiceti dílů si prý sáhl na samé dno. Tak ještě že nám to Karel přežil…

Láska týdne: Bendová už má nového!

Herečka Alice Bendová (38), kterou v nejbližších týdnech čeká rozvod s manželem Václavem (36), už má náhradu! Nového přítele zatím pečlivě tají, ale už teď je jasné, že nejde o žádného chudáka. Ozdobil ji totiž zlatými prsteny značky Bulgari za statisíce korun.

„Vše je ještě hodně čerstvé. Jsme teprve ve fázi poznávání,“ popsala Alice. Držíme palce!

Válka týdne: Taková normální rodinka Řepků!

Nelítostný boj v rodině fotbalisty Tomáše Řepky (38) pokračuje. Když Tomáš pokáral dceru Veroniku (16) za studijní výsledky, napsala na svém Facebooku, že nenávidí otce a »tu jeho cikánskou nádheru«.

Způsobila poprask. Řepka se obrátil na sociálku, aby změnila opatrovnictví. Milenec jeho manželky Renáty Václav Vokál má prý na dceru špatný vliv. Jen aby to u Řepků neskončilo jako ve filmu Válka Roseových.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.