Naďa Konvalinková o léčícím se exmanželu Kaiserovi: Nechce o něm slyšet, ani mluvit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Naďa Konvalinková o léčícím se exmanželu Kaiserovi: Nechce o něm slyšet, ani mluvit!

Jelikož je pro Konvalinkovou Kaiserův alkoholismus životním zklamáním, Kraus se jí na něj v rámci své show vůbec neptal.
Jelikož je pro Konvalinkovou Kaiserův alkoholismus životním zklamáním, Kraus se jí na něj v rámci své show vůbec neptal. (TV Prima, ara)

Herečka a bývalá manželka alkoholem zmítaného herce Oldřicha Kaisera (56) Naďa Konvalinková (60) prožívá obrovské životní zklamání. Ačkoliv od jejich rozvodu uplynulo už šest a půl roku, stále to pro ni není uzavřená kapitola, a proto ji velmi zasáhlo, že se její bývalý muž opět léčí v protialkoholní léčebně. Nedokáže o tom mluvit, ani ho nenavštívila...

Konvalinková byla jedním z hostů včerejší Show Jana Krause (58). O Kaiserovi ale nepadlo ani slovo. „Je pro ni těžké probírat Kaiserův boj s alkoholem, obzvlášť na veřejnosti, takže se jí na něj pan Kraus raději neptal,“ řekl Aha! zdroj z blízkosti herečky, která má Kaisera stále ve svém srdci.

„My jsme přátelé. Ten vztah ve většině manželství po letech někam dospěje, přijde stagnace, ale v našem případě se těch 25 let nedá odpárat. Jeden druhého si vážíme a máme se rádi, jako jsme se rádi měli,“ řekla před časem Konvalinková.

Teď se ale o muži svého života nedokázala bavit ani s námi. „Nezlobte se, ale nechci o tom mluvit,“ odmítla nás herečka razantně, leč mile. Když měl Kaiser po měsíci přísného detoxu povoleno mít první návštěvu, Konvalinková ani jejich dcera Karolína (28) za ním ale do Červeného Dvora nedorazily.

Aby to herečka psychicky zvládla, razí se svou kamarádkou Květou Fialovou (82) teorii pozitivity. Zdá se proto být stále veselá. „Ale taky pořád ne. Někdy se doma vybrečím, do něčeho kopnu. Ale ráno si řeknu, že jsem zdravá, hubená, bohatá – a takhle to posílám do vesmíru. Jakmile řekneš »bolí mě kolena«, tak ti to ten vesmír hned pošle,“ vysvětlila Konvalinková.

Tak snad vesmír Oldovi pomůže a on svůj boj a démonem alkoholu tentokrát vyhraje – do třetice všeho dobrého.



Přečtěte si
qwertina
20. 2. 2012 • 01:55

alun-ka
19. 2. 2012 • 19:29

je milá ,příjemná,jestli je silná nebo není,každý nemůže být hubený,ale s tím vynuceným vyřechtáváním se mi jde taky strašně na nervy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.