Ženáč Kaiser po infarktu: To radši zdechnu, děsí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ženáč Kaiser po infarktu: To radši zdechnu, děsí

Oldřich Kaiser
Oldřich Kaiser (Martin Hykl)

Češi jsou národem vtipálků a je o nich známo, že si dovedou udělat legraci i z vážných témat. Pobavit své fanoušky se proto rozhodla i Dáša Vokatá (66). Partnerka Oldřicha Kaisera (64) umístila na sociální síť video, kde si herec dělá srandu z roušek z Číny.

Ačkoliv zažíváme velmi těžké období, ani teď se nevzdáváme smyslu pro humor a po internetu se šíří množství vtipů a videí na adresu pandemie.  Současnou situací se nechal inspirovat i Kaiser, který se zaměřil na roušky, které jsou v posledních dnech velmi diskutované téma.

„Přiletělo další letadlo. Ten leteckej most by chtělo Babišovi vyhodit do povětří. Ne, ne, ne, roušku si nevezmu, je z komunistický Číny, to radši zdechnu. Ještě antonov! Ale jak mu to překazit, jak?“ ptá se herec ve videu dle webu Expres.cz..

Kaiser svým hereckým výkonem pobavil nejednoho svého fanouška a sklidil hned několik pozitivních reakcí. „To opravdu nemá chybu.....krátká a výstižná satira na odmítače všeho z východu...." napsal pobavený fanoušek.  „Perfekt, konečně důvod se zasmát. Moc děkuju." napsal na Facebooku další.

Na video Oldřicha Kaisera se můžete podívat zde:



Přečtěte si
lekno
31. 3. 2020 • 17:47

Čínske rouško si pan Oldřich nevezme, ale určite si vezme to, ktoré mu jeho milovaná Vokatá Dašenka nasadí na tvár. A vtedy nebude riešiť jeho povod, kvalitu ani visáž.. Mimochodom, na foto č. 8 sa mi zdá, že sa jeho partnerka akosi podobá na p. Lábusa. Nie sú náhodou nejakí príbuzní ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.