Uhnal Kaiserovi infarkt Magorfest ve Vydří? Řádil jako černá ruka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Uhnal Kaiserovi infarkt Magorfest ve Vydří? Řádil jako černá ruka!

Oldřich Kaiser
Oldřich Kaiser  (Foto Aha! – Marek Pátek, ara)

Oldo, pozor na tvoji Dášu Vokatou (65)! Písničkářka totiž svého milého Oldu Kaisera (64) přimněla, aby před pár dny řádil na fesťáku jako černá ruka. A potom ho skolil infarkt...

Herci se udělalo zle a s infarktem myokardu strávil tři dni na JIP koronární jednotky v pražském IKEM poté, co se schvátil na máničkami oblíbeném festivalu Magorovo Vydří 2019 na Skalákově Mlýně. To je vyčerpávající několikadenní střetnutí členů předrevolučního undergroundu s bigbítovým a folkovým hudebním doprovodem, při kterém se spí ve spacácích na louce, v lepším případě stanech nebo autech.

Fesťák je pojmenovaný na počest Ivana Martina Jirouse alias Magora, bývalého manžela Vokaté. A to se bez hulení a pochlastávání nikdy neobejde. A jelikož Kaiser již několik let tvoří pár s vdovou po dnes už legendárním Magorovi, nemohl na festivalu chybět. Pro samotnou Vokatou je totiž Vydří srdcovou záležitostí.

„Vůbec nejkrásnější vzpomínky mám na život ve Vydří s Magorem, protože tam to byl úplně jiný Magor, než jak ho znají lidé tady. Jenže já jsem pak musela odjet do Vídně živit v mezičase děti a on odjel do Prahy a tady se zřídil a řádil a lidé už ho znají, jen jak tady někde opilý řve po lidech nebo je mlátí. Já měla to štěstí, že jsem zažila toho nádherného Martina, nic krásnějšího už v podstatě nemůžu zažít,“ nechala se před časem slyšet Vokatá, o níž se s nadsázkou dá říct, že v Kaiserovi našla svého druhého Magora.

Celý článek najdete v tištěné verzi Aha!

Oldřich Kaiser načítá kompletního Švejka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
21. 7. 2019 • 16:23

Kdo by to byl řek, že je tolik magorů.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.