Kaiser láskyplně o Rottrové: Tohle se jeho Dáše líbit nebude! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kaiser láskyplně o Rottrové: Tohle se jeho Dáše líbit nebude!

Oldřich Kaiser vyznal lásku Marii Rottrové.
Oldřich Kaiser vyznal lásku Marii Rottrové. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát, archiv Blesku)

Oldřich Kaiser (64) se toho nebojí. Oblíbený herec na křtu knihy šokoval přítomné tím, že veřejně vyznal lásku zpěvačce Marii Rottrové (77). To celé proběhlo před očima jeho partnerky Dáši Vokaté (65)!

Kaisera a Rottrovou pojí dlouholeté přátelství a po pracovní stránce spolu trávili spoustu času. Herec o zpěvačce dle týdeníku Sedmička hovoří jako o své životní nenaplněné lásce. Přestože ho Marie odmítala, Oldřicha to neodradilo.

„Chci to vykřičet do celého svět,“ přiznal dle týdeníku Sedmička Kaiser tešně předtím, než si stoupl na pódium a ujal se mikrofonu. Poté Rottrové vyznal své city a nakonec se dostal až ke svému infarktu.

Rovněž prozradil, že ho mrzelo, když se dozvěděl, že zpěvačka na slavnostní křest knihy Miloše Zapletala (77) nedorazí, což původně avizovala. „Já jsem si říkal, že to je jasný. Tak je tady Dáša Vokatá to by tady byla mela…Ale ty jsi měla odvahu přijít, to je dobrý,“ pobavil Kaiser a poslal Rottrové pomyslný polibek.

 Oldřich Kaiser načítá kompletního Švejka:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.