Obuvnická inspirace jako z komiksu: Boty českých celebrit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Obuvnická inspirace jako z komiksu: Boty českých celebrit!

Jaké boty nosí celebrity?
Jaké boty nosí celebrity? (Foto: Pavel Machan, Marek Pátek, David Kundrát, Herminapress.cz, profimedia)

Dobrá žena s dobrým párem bot nemůže být nikdy ošklivá, prohlásila kdysi slavná módní návrhářka Coco Chanel. A její slova si zřejmě vzaly k srdci i naše celebrity. Nejen dámy, ale také pánové dost často ozvláštní svůj outfit kousky, nad kterými trochu zůstává rozum stát. Jedno se jim ale upřít nedá. Na první pohled rozhodně zaujmou!

Jan Kopečný (29) V barvách duhy

Herec a zpěvák Honza Kopečný (29) se ráno nemusí dlouze rozmýšlet, do jaké barvy se zrovna dnes obuje. Zkrátka čapne tyto duhové polobotky a vyrazí do víru velkoměsta. V těch ho žádná žena určitě nepřehlédne.

Osmany Laffita (53) Chůdy a »fusekle«

Nejen sandálům sluší ponožky. O tom vás zcela jistě přesvědčí Osmany Laffita (53). Jeho vkusné žabky na dvou vysokých klíncích by mu mohla závidět kdejaká dáma. Obzvlášť, když je módní návrhář sladil pěkně do růžova.

Mahulena Bočanová (51) Na »pankáče«

Černé kožené boty se silnou podrážkou jsou stará dobrá rockerská klasika. Mahulena Bočanová (51) své »střevíce« ale ještě trochu vyšperkovala. Výšivka srdce na levé botě a čtyřlístek pro štěstí na pravé – tomu se říká originalita!

Jana Plodková (37) Dárek od yettiho?

Herečka Jana Plodková (37) si v extravagantní obuvi doslova libuje. Nebrání se přitom křiklavým barvám ani netradičním tvarům. A na slavnostní premiéru pohádky Čertí brko si dokonce obula kecky, které vypadaly, jako by je nechala porůst mechem. Pohodlnost především!

Oldřich Kaiser (63) Být stále mlád...

Kdo od Oldřicha Kaisera (63) očekává ležérně elegantní styl pána v letech, bude překvapen. Herec si totiž oblíbil moderní tenisky s příznačným nápisem Stay real (zůstaň skutečný – pozn. red.). Co tím jen chce Oldřich naznačit?



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.