Bočanová otevřeně o nemocné dceři: Vážím si každého dne | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bočanová otevřeně o nemocné dceři: Vážím si každého dne

Mahulena Bočanová s dcerkou.
Mahulena Bočanová s dcerkou. (Archiv Mahuleny Bočanové )

Herečka Mahulena Bočanová (51) prožívá těžké období. Její dcera Márinka (17) od narození bojuje s lehčí formou autismu. S nástupem puberty se u dívky objevila navíc epilepsie, která herečce změnila život.

Herečka se pro týdeník Blesk pro ženy rozpovídala o tom, jak jí nemoc dcery Márinky změnila život. Přestože to nemá jednoduché, má v hlavně srovnané, co chce, co je důležité a blbosti už dávno neřeší. „Je to svět, který mi otevřel úplně jiné cesty, hlavně v oblasti sebepoznání a sebeúcty,“ řekla Bočanová v rozhovoru.

„Já už si vždycky budu vážit každého dne, co dne, každé vteřiny, kdy se směje, je zdravá a je nám fajn. Když si přičichnete k tomu, že všechno může být ve vteřině navždy jinak a život vám pak dá znovu šanci si „jen tak žít“ (což je vlastně zázrak, jen si to neuvědomujeme, dokud nás život nevyděsí až na dřeň), naučíte se pak radovat 24 hodin denně a za všeho,“ svěřila se herečka.

Přestože se život s herečkou zrovna nemazlil, je obdivuhodné, jak je optimistická a vyzařuje z ní láskyplnost. „Jsou na světě horší věci. Jen život s touhle nepříjemností vyžaduje maximální ostražitost. A to já už jsem roky zvyklá na to poskytovat takovou péči. Tahle pitomá nemoc nám vlastně do života vnesla další obrovskou vlnu síly,“ řekla týdeníku Blesk pro ženy Bočanová.

 Mahulena Bočanová sekla s alkoholem! Moje zhuntované tělo si chce odpočinout:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
20. 3. 2019 • 19:36

Po padesátce najednou zmoudřela. Když vyrážela do Řecka na své dovolené, tak tolik moudrá nebyla.

nefimova.1...@...
19. 3. 2019 • 18:45

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Bodyslim.Club

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.