Nečekaná slova Bočanové! Co na to její EXpartneři?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nečekaná slova Bočanové! Co na to její EXpartneři?!

Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová (archiv Blesku)

Život se s ní nemazlil a tak musela zvládnout mnoho nelehkých zkoušek. Největší starosti jí dělá nemocná dcera Márinka (17), která kromě lehké formy autismu trpí i epilepsií. Krušné chvilky však nezažila Mahulena Bočanová (52) jen s dcerou, ale i ve vztazích, které jí nevyšly.

Herečka Mahulena Bočanová není žádná křehotinka, naopak patří mezi velmi silné ženy, které statečně bojují s nelehkým osudem. Bočanová také prokázala, že je nad věcí a dokáže si najít něco hezkého i na nezdařilých manželstvích.

„Jednoznačně na těhotenství, ale kupodivu také na obě svá manželství. I ta měla krásné momenty. A na náš „druhý“ život s Mari, po tom odporném 5. lednu minulého roku, kdy jsem myslela, že ji ztratím. Od té doby už je jen jedno veliké štěstí, každý den. A tak už to bude do mého posledního vydechnutí. Než zaklepu bačkorama… Já jsem vlastně šťastná holka… No holka, paní…,“ odpověděla Mahulena na otázku Blesku pro ženy na kterou chvíli ve svém životě vzpomíná nejradši a nejčastěji.

 Mahulena Bočanová sekla s alkoholem! Moje zhuntované tělo si chce odpočinout

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.