Bolestný důvod nadváhy Konvalinkové: Může za to… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bolestný důvod nadváhy Konvalinkové: Může za to…

Naďa Konvalinková
Naďa Konvalinková (Martin Hykl)

Herečka, která kdysi bývala jako proutek, už dlouhé roky marně bojuje s nadbytečnými kily. Naďa Konvalinková, která dnes slaví 69. narozeniny, ale přiznala, že jen špatné geny za tím rozhodně nestojí.

Herečka si prošla totiž nelehkým manželstvím s Oldřichem Kaiserem (64) a dost se to zřejmě na její psychice podepsalo. „Někdy jsem si připadala jako hadr na podlahu. Bohužel jsem se nepoučila a vzala si člověka, který se nikdy neměl ženit. To je člověk, jenž by měl žít sám, i když on žít sám neumí. Je to povaha, která bezpečí, jistotu a spolehnutí dát nemůže a neumí. Tenkrát jsem si to neuvědomovala. Byla jsem zamilovaná,“ zpovídala se Naďa v knize Rozpuštěné bolesti o manželství, jak píše web eXtra.cz.

Jenže Kaiser byl závislý na alkoholu, údajně střídal milenky a s jednou si dokonce pořídil nemanželské dítě. Z toho důvodu podala nakonec Naďa roku 2004 žádost o rozvod. Jenže kila dolů nešla ani poté. „„Vyzkoušela jsem už všechny diety na světě a jak vidíte, nefungovaly. Nemyslím si, že hodně jím, ale spíš se špatně stravuji. Celý den nejím, pak přijdu v noci z divadla a vyjím lednici,“ svěřila webu Blesk.cz. Že se její proporce nezmění, je tak nejspíš už smířená.

Na rozhovor s Naďou Konvalinkovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
24. 4. 2020 • 22:59

Ona byla holka krev a mlíko a on jí zahejbal kudy chodil a bral život jako jeden velký mejdan.Kvůli tomu ale není tlustá a ani proto, že jí na noc.Přes den to vytráví, tak co?Plno lidí jí na noc a jsou štíhlí.Měla jsem ji ráda, ale pak měly s Květou Fialovou po republice šňůru vystoupeních, kde si plnily kasu laciným a připitomělým kecáním z pódia o gayích.Květa Fialová dělala telecí oči a vypadala , jak dement a Konvalinková se přidávala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.