Tohle pořad Máte slovo ještě nezažil. Moderátorka totiž přerušila diskusi o dietách mezi Lenkou Kořínkovou (64) a Kateřinou Cajthamlovou (58) a vztekle okřikla muže za kamerou. Čím Michaelu Jílkovou (52) pracovník televize vytočil? Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
to: horalysa
co se domníváte, že je " řešící " pořad ?
Sorry, mně se Váš koment jeví přesně tak pitomý, jako Vám se
jeví její pořad. Jste si s Jílkovou fifty-fifty
Nekoukám na to, ale pustila jsem si to video, kde ho okřikla.
Okamžitě bych udělala totéž!
Jílková zakročila správně!
Kameraman a kdokoli jiný, kdo si nevypne mobil tam, kde je to nutné je vůl a nevím, proč tady kdo řeší Jílkové šaty !
... pani Jílková zase nevhodně oblečená do tohto pořadu , jestli takhle okřikovala i toho svého manžela když neskákal podle ní , tak se ani nedivím , že od ní utekl .
Je to strašidelný pořad. Už se na to nedá dívat. Je vidět, že si tam paní Jílková bere lidi, se kterými je domluvena, co můžou říct. Úroveň klesá k nule!
Pořad,který nemá vůbec žádný smysl...placený opět z našich peněz a zajímalo by mne,kolik za to bere Jílková...uřvaná a nepříjemná ženská...nic než hulákání,překřikování a nic neřešící..
Již před rokem jsem četla, že tento pořad končí a on stále běží, o ničem, plácání nesmyslů, ovšem nevím, kdo p. Jílkové šije šaty, to je katastrofa bez vkusu, to je přímo děs, pořad zapnu na začátku a přepínám, nemusí být vše v tv za každou cenu, že?
Mne nevytočily kukačky, ale drzost a arogance p.Kořínkové. Bylo vidět a cítit v rozdílném chování a znalostech p.Mudr.C. a Lenky.Lenka se chovala, skutečně jako na pavlači, gestikulace , koulení očima.. nebyla snad pod vlivem.... nebo již abstinuje? Podivné.. Škoda, je drzá a ještě ošklivá a tímto na svět naštvaná.Jak hezky se chovala p.Míša a p.Mudr.P.David vysekl poklonu p.Míše. Byla jsem ráda, že ji pochválil tak hezký člověk
Souhlas. Kořínková arogantní, až hysterická, nechápu, že by jí někdo mohl platit za pomoc při hubnutí. Cajthamlovou nijak zvlášť ráda nemám, ale chovala se normálně, věcně. Celkově pořad s nulovým přínosem.