Bizár v Prostřeno: ZA VÝHRU NOVÉ ZUBY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bizár v Prostřeno: ZA VÝHRU NOVÉ ZUBY

Důchodkyně Maria v Prostřeno! už soutěžila a to v roce 2016.
Důchodkyně Maria v Prostřeno! už soutěžila a to v roce 2016. (FTV Prima)

Dva muži, tři ženy. V Moravskoslezském kraji se budou podávat oblíbené speciality hostitelů, jež ale některým moc pod nos nepůjdou. Nejvýraznějším členem party bude důchodkyně Maria (66), která si chce za výhru pořídit nový chrup: „Kvůli tomu jsem šla vyhrát. Holky, deset bodů ať mám, vyhraju, ať si koupím zuby!"

Mária se k plotně postaví hned v úterý. V Prostřeno! to pro ni přitom není poprvé. Jednou tu už štěstí zkoušela. Tentokrát ji přihlásil její vnuk. Mária si postěžovala, že poprvé neměla vůbec dobrou partu, zvlášť na jednu osobu z ní se jí nevzpomíná dobře. Těší se, že tentokrát to bude jinak. To ale netuší, že si na ni brousí zuby Alena. Ta ji nemůže odpustit pondělní kritiku a vše hostitelce vrátí i s úroky!

Mária přitom sází na domácí kuchyni, když připraví chlebíčky, vývar, řízky se salátem a koláče. A všeho bude mít víc než dost. Stůl se bude pod množstvím jídla doslova prohýbat, ale hosté budou říkat, že někdy méně je více. Ne všechno jídlo jim bude chutnat a podle nich místo na kvantitu měla Mária vsadit na kvalitu. A tak si rivalka Alena nenechá ujít příležitost a neoblíbenou soupeřku u bodování doslova „zařízne“.

V Moravskoslezském kraji bude u ploten pořádně živo:

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.